Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Idol 2023 – då börjar den nya säongen

Idol 2023 – då börjar den nya säongen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 november 2022

Dags att se fram emot nästa upplaga av tävlingen!

Nike Sellmar är vinnare av TV4:s älskade musikprogram. Sveptes du med och undrar när "Idol" 2023 har premiär?

I den senaste säsong av den berömda musiktävlingen åkte juryn på nytt runt i landet på jakt efter Sveriges nästa stora talang. Vinnaren blev Nike Sellmar som besegrade Albin Tingwall i finalen med sitt slående framförande Make You Feel My Love av Bob Dylan. Nu undrar tittarna när vi kan förvänta oss att se Idol 2023. 

Idol 2023 – då börjar den nya säongen
Foto: TV4.

När kommer Idol 2023?

TV4 har ännu inte gått med ett bekräftat premiärdatum för när vi kan vänta oss att se nästa säsong av Idol, men lyckligtvis vet vi när vi kan förvänta oss att se programmet återvända. Kanalens favoriter brukar nämligen gå som en klocka – det är väldigt sällan de byter tiden på året som de har premiär. Vad gäller Idol 2023 kan vi därför räkna med att se nästa säsong inledas framåt slutet på augusti månad. 

Var är finalen i nya säsongen av Idol?

Årets upplaga bjöd inte bara på fantastiska nummer, utan också en del förändringar. Inte minst såg vi finalen äga rum på Tele2 Arena istället för Globen, som länge varit hemmet för programmets slutliga uppgörelse. När det kommer till nästa säsong av Idol har vi inte fått några uppgifter som tyder på att de skulle byta tillbaka till Globen. Vi räknar därför med att finalen även nästa gång kommer att utspela sig på Tele2 Arena som rymmer många fler tusen personer än tidigare traditionsenliga Globen.

Vidare förväntas samma jurymedlemmar, bestående av Anders Bagge, Kishti Tomita, Alexander Kronlund och Katia Mosally. Programledare Per Lernström, som nu gjort hela elva säsonger, uppges även han att fortsätta. 

Så snart vi har ett kommer artikeln att uppdateras med ett bekräftat premiärdatum för Idol 2023.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL