Idag kan vi se Game of Thrones säsong 7

Idag kan vi se Game of Thrones säsong 7

Uppdaterad 02 juli 2021 kl. 08:30 | Publicerad 17 juli 2017 kl. 16:43

I den sjunde säsongen av "Game of Thrones" är vintern här

Stillbild från Game of Thrones

Vintern har kommit till Westeros och den sjunde och näst sista säsongen av Game of Thrones är äntligen här! Den kan ses den 17:e juli på HBO Nordic, sista avsnittet visas den 27:e augusti.

Den sjunde säsongen har kortats ner till sju episoder och kommer alltså att bli kortare än vad de tidigare sex säsongerna har varit. Detta beror på att det helt enkelt inte finns en tillräckligt bred story samt att serien är väldigt dyr och tar tid att producera. Dessutom har scenerna blivit betydligt bredare och mer komplicerade att genomföra.

Säsong sju började spelas in den 31:e augusti 2016 och blev klar i februari 2017 det vill säga att den tog sex månader att genomföra.

Precis som säsong sex kommer säsong sju att baseras på en bok som George R.R. Martin inte är klar med, detta gör att producenterna David Benioff och D.B. Weiss får improvisera och jobba närmre seriens skapare George R.R. Martin för att få ihop en välfungerande helhet.

I sjunde säsongen möter vi åter igen en bred skådespelarensemble. vi kommer åter igen få se Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington och många fler. Men vi kommer också att få möta nya skådespelare som Jim Broadbent och Tom Hopper.

De första tre avsnitten av Game of Thrones säsong sju kommer att heta: ”Dragonstone”, ”Stormborn” och ”The Queen's Justice”

Låt oss njuta av det första nya avsnittet ikväll! Det är nu som de mäktiga drottningarnas krig påbörjas, vem kommer att segra Cersei Lannister eller Daenerys Targaryen?

Vem tror du kommer vinna drottningarnas strid?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL