Hunger Games-stjärnan berättar om övergreppen under inspelningen

Hunger Games-stjärnan berättar om övergreppen under inspelningen

02 mars 2023 kl. 09:03

"Det har varit svårt att prata om Hungerspelen"

Jena Malone öppnar upp sig om inspelningen av Hungerspelen och övergreppen av en kollega som hon behövde utstå. I ett Instagram-inlägg berättar hon om händelserna under inspelningen.

I flera av Hunger Games-filmerna har vi sett Jena Malone göra rollen som Johanna Mason, en deltagare från distrikt sju. År 2015 avslutades inspelningen av den sista filmen, som hade premiär i november samma år. I ett Instagram-inlägg berättar nu Malone om övergreppen som hon menar att en kollega utsatte henne för under inspelningen, samtidigt som hon gick i genom en jobbig separation med sin dåvarande partner.

– Det har varit svårt att prata om Hunger Games och Johanna Mason utan att känna stinget av den stunden, men jag är redo att bearbeta det och återta den glädje och känsla av prestation som jag kände. Massor av kärlek till er överlevande där ute, skriver Malone i sitt Instagram-inlägg.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jena Malone (@jenamalone)

Någon som stöttade Jena Malone i inlägget var medskådespelarskan Willow Shields som gestaltade Primrose Everdeen i filmerna. Hon skriver att hon hoppas att Malone är okej i nuläget men även att hon är stark som orkar gå i genom den här processen.

NÄSTA ARTIKEL