Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hugh Grant i actionfilmen Toff Guys

Hugh Grant i actionfilmen Toff Guys

Kristian Andersson | Nyhet
03 november 2018
Kristian Andersson | Nyhet
03 november 2018

Guy Ritchie ansluter Hugh Grant till sin nya film "Toff Guys".

Regissören Guy Ritchies nya film "Toff Guys" har sedan tidigare varvat heta skådespelare som Kate Beckinsale och Oscarsvinnaren Matthew McConaughey. Nu visar det sig att även Hugh Grant har anslutit sig till filmen.

Guy Ritchie har regisserat filmer som Lock, Stock and Two Smoking Barrels och Sherlock Holmes. Han har nu många järn i elden och är aktuell med bland annat Disneys nya Aladdin-film, en tredje del i Sherlock Holmes-serien och nu Toff Guys. Manuset till Toff Guys är enligt Empire skrivet av Ritchie tillsammans med Marn Davies och Ivan Atkinson. Atkinson kommer också att producera filmen.

Sedan tidigare har vi vetat om att Kate Beckinsale och Oscarsvinnaren Matthew McConaughey har varit kopplade till projektet. Nu är det också klart att Hugh Grant har fått en roll.

I filmen ska vi få följa en stor knarklangare som inte längre vill syssla med droger och försöker sälja sina andelar i företaget som distribuerar dessa droger i Amerika. I filmen kommer Grant att spela Fletcher, en brittisk journalist.

Vad tycker du, kommer Hugh Grant passa som journalist i filmen "Toff Guys"?

NÄSTA ARTIKEL