Hugh Grant hånar Drew Barrymores sångröst – här är hennes comeback

Hugh Grant hånar Drew Barrymores sångröst – här ger hon igen

Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:03 | Publicerad 17 mars 2023 kl. 08:03

Superstjärnan får svar på tal efter dissen

I en ny intervju hånar Hugh Grant sin tidigare filmkollega Drew Barrymores sångröst, vilket triggade igång en comeback från hennes sida.

Skådespelaren Hugh Grant är aktuell med en av årets mest efterlängtade storfilmer, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, som han nu är ute och gör promotion för. Detta leder oss in på en intervju han gjorde i måndags som väckt uppmärksamhet – mest för att han i ett segment dissar Drew Barrymores sångröst från tiden de spelade in filmen Music and Lyrics tillsammans. Faktum är att han går så hårt åt den att han menar att han hört hundar skälla bättre än hon sjunger. I ett instagram-inlägg ger Barrymore honom nu svar på tal.

Hugh Grant hånar Drew Barrymores sångröst – här är hennes svar
Foto: Warner Bros.

Hugh Grant hånar Drew Barrymores sångröst: "Har hört hundar skälla bättre"

I en intervju han gjorde med magasinet WIRED i måndags svarade Hugh Grant på en rad olika frågor om karriären i stort. En av frågorna var om han sjunger på riktigt i filmen Music and Lyrics, den romantiska komedin han gjorde tillsammans med Drew Barrymore på mitten av 00-talet. Han svarade då skämtsamt följande: 

– Ja, det gör jag. Men jag har otroligt mycket auto tune. Eller, det är faktiskt inte helt sant. Jag har en del auto tune, men inte lika mycket som andra. Drew Barrymore är med i den filmen, och jag tror inte att hon tar illa vid när jag säger att hennes sångröst är fruktansvärd. Jag har hört hundar skälla bättre än vad hon sjunger.

Här ger Barrymores igen – uppmanar folk att sjunga för Hugh Grant

Trots att dissen var gjord med underliggande värme har den väckt uppmärksamhet, inte minst från Drew Barrymores eget håll. I ett roligt klipp tar hon till med sina sociala mediers kraft för att svara Hugh Grant – med minst sagt tvivelaktig skönsång och en uppmaning till sina följare om att de också ska sjunga för Hugh Grant

Man får välja sina ord väl om man är en megastor stjärna som Hugh Grant, i synnerhet i dessa tider där sådant man säger offentligt sällan faller under radarn. Det återstår att se ifall hans inkorg nu kommer att svämma över med tondöva följare som sjunger ut sina hjärtan för honom.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL