Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hon spelar Ratcatcher i The Suicide Squad

Hon spelar Ratcatcher i The Suicide Squad

Kristian Andersson | Nyhet
02 maj 2019
Kristian Andersson | Nyhet
02 maj 2019

Snart ser vi Daniela Melchior i gigantisk superhjältefilm.

Skådespelerskan Daniela Melchior har tidigare medverkat i spansktalande tv-serier. Nu har hon fått en roll i James Gunns kommande reboot "The Suicide Squad".

Den portugisiska skådespelerskan är novis i filmbranschen men ska snart hoppa in i hetgröten, som Ratcatcher i The Suicide Squad, detta rapporterar Variety. Projektet finansieras av Warner Bros.

The Suicide Squad är alltså en ny version på den första filmen som många blev besvikna på. I den nya filmen får vi se Ratcatcher, som är en av Batmans många fiender i serietidningarna. En antagonist som kan kommunicera med och träna råttor. Hon kan även få dem att göra precis som hon vill.

Melchior ansluter sig till filmen där vi bland annat får se skådespelaren David Dastmalchian som Polka-Dot, läs mer om det här! Margot Robbie som Harley Quinn och Jai Courtney som Kapten Bomerang. Vi kommer högst troligt också få se Viola Davis och svensken Joel Kinnaman.

"The Suicide Squad" har premiär den 6 augusti 2021. Är du taggad på filmen, eller tappade du mersmaken efter den från 2016?