Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny rekordmånad hos Filmtopp – över 2 miljoner läsare

Historiskt rekord – 1,9 miljoner besökte Filmtopp i maj månad

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juni 2023

Stort tack till alla våra läsare!

Året fortsätter starkt för Sveriges största sajt om streaming, bio och TV. I maj månad slogs ett nytt trafikrekord med 1,9 miljoner besökare. Detta är den bästa månaden någonsin för Filmtopp.se.

Filmtopps starka tillväxt fortsätter. Under maj månad slogs ett nytt besöksrekord när vi passerade 1,9 miljoner besökare, vilket ska sägas under en period som normalt sett kan definieras som lågsäsong. Uppgången motsvarar 278 procent mot föregående år. 

– Vi är givetvis överlyckliga! Efter vårt starka första kvartal, där vi kvalade in på listan som en av Sveriges största sajter, raljerade jag om att uppvärmningen var över, men det visade sig finnas en sanning i det. Det här visar att kvalitetsinnehåll lönar sig. Besökarna vill ta del av Filmtopps tips och rekommendationer, samt analyser och kritiskt tänkande, där vi har en ledande position genom vår app, som också är en orsak till trafikutvecklingen. Nu är det helt enkelt dags att ta stafettpinnen vidare till nästa milstolpe, säger Filmtopps chefredaktör Eric Diedrichs.

Alla vi på Filmtopp vill rikta ett STORT tack till dig som besöker sajten och uppskattar våra texter. Fortsätt komma med förslag på hur vi kan bli ännu bättre och nå nya höjder tillsammans. 

Vi vill även tacka våra annonser som gör det möjligt för oss att fortsätta driva vår verksamhet framåt.

Du har väl inte missat Filmtopps app?

En faktor till Filmtopps ökade popularitet är lanseringen av sökmotorn Streamtopp – som finns tillgänglig på både Filmtopps hemsida och som app. Tanken med Streamtopp är att användaren på 30 sekunder ska kunna få fram sevärda film och serietips. Helt baserade på vilka streamingtjänster denne har och utifrån vilken genren som lockar mest.

Appen, som finns både för Android och iPhone, har även norska och engelska som språkalternativ. Trafikströmmarna på appen är inte inräknade i presenterad statistik.

NÄSTA ARTIKEL