Nu på bio

Det senaste på biofronten!

His Dark Materials.

"His Dark Materials" säsong 2 – detta vet vi

David Lindahl | Nyhet
29 juli 2020
David Lindahl | Nyhet
29 juli 2020

Läs allt vi vet om den andra säsongen av "His Dark Materials".

Här har vi samlat all information om den kommande fortsättningen på "His Dark Materials".

 His Dark Materials.
His Dark Materials. Foto: BBC.

BBC:s nya serie "His Dark Materials" hann knappt ha premiär förrän fans ville se en andra säsong. Serien är baserad på boktrilogin med samma namn som är skriven av den brittiske författaren Phillip Pullman.  Northern Lights är den första boken i trilogin och den som filmen The Golden Compass är baserad på. 

Läs också om allt vi vet om Ozark säsong 4.

 

"Vad vet vi om den andra säsongen?"

Amir Wilson som Will Perry i His Dark Materials.
Amir Wilson som Will Perry i His Dark Materials. Foto: BBC.

Den första säsongen hade premiär i november 2019, och det sista åttonde avsnittet sändes den 22 december. Men redan samtidigt som den första säsongen gick på tv var den andra på väg att spelas in, vilket innebär att en säsongspremiär kan ske redan nu under hösten, troligen i november.

Rollistan till den andra säsongen består av en hel del gamla namn och några ny. Dafne Keen är tillbaka som Lyra Belacqua, Ruth Wilson spelar återigen Mrs. Coulter och Lin Manuel-Miranda återvänder också som Lee Scoresby.

Handlingen till den andra säsongen är ännu inte bekräftad, men det väntas vara en fortsättning på Pullmans trilogi, troligen med material från andra och tredje boken The Subtle Knife och The Amber Spyglass.

Nyligen släpptes en teaser trailer till den andra säsongen av His Dark Materials i samband med ett Comic Con-event. Se teasern här nedanför:

NÄSTA ARTIKEL