Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Enola Holmes - Henry Cavil & Millie Bobby Brown

Henry Cavill väldigt sugen att spela Bondskurk

Manfred Gradin | Nyhet
01 oktober 2021
Manfred Gradin | Nyhet
01 oktober 2021

Spelar hellre skurken än agenten

I en intervju fick Henry Cavill frågan om han skulle vara intresserad av att spela Bondskurk. Svaret blev att han definitivt skulle vara intresserad om Barbara Broccoli och Michael G. Wilson vill att han ska vara med i en av deras filmer.

Daniel Craigs era som superagenten 007 har kommit till sitt slut, med No Time To Die som den sista filmen med skådespelaren i Bondrollen. Hans första film var Casino Royale, men Craig var inte den enda personen som övervägdes för rollen. Henry Cavill var bland toppkandidaterna att vara den nya agenten med rätt att döda, men i slutändan ansåg regissören Martin Campbell att den då 23-årige skådespelaren var för ung. 

Med 007s framtid uppe i luften så funderas det mycket över vem som kan ta över rollen. Trots att Cavill inte fick rollen som Bond under förra rundan, verkar han öppen att gå med i filmserien ändå. När han fick frågan i en intervju med The Movie Dweeb om han skulle vara intresserad av en skurkroll i bondserien svarade han optimistiskt.

– Om Barbara [Broccoli] och Mike [G. Wilson] är intresserade av att ha med mig i en av deras filmer, så skulle jag gärna ha den diskussionen med dem, och det är något jag väldigt gärna skulle utforska vidare, svarade Cavill.

Trots att han inte fick rollen som James Bond när det begav sig 2006, har Henry Cavill haft en framgångsrik karriär, med roller som Superman i filmen Man of Steel och Geralt af Rivia i Netflixserien The Witcher. Två roller som definitivt har gett honom erfarenhet att spela hjälte.

Med det sagt har han också visat upp sin förmåga att spela skurk. I filmen Mission Impossible: Fallout spelade han August Walker, filmens antagonist. Så en Bondskurk är definitivt inte utanför hans "skillset". 

No Time To Die finns på biografer nu!

NÄSTA ARTIKEL