Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Henry Cavill slutar som Stålmannen?

Henry Cavill slutar som Stålmannen?

Kristian Andersson | Nyhet
12 september 2018
Kristian Andersson | Nyhet
12 september 2018

Henry Cavill verkar inte längre agera Stålmannen i DC-universumets kommande filmer.

Henry Cavill har hittills selat Clark Kent/Stålmannen i tre filmer, men nu menar källa att han inte längre kommer att spela rollen, eftersom att DC nu satsar mer på kvinnliga karaktärer. I det här fallet Stålkvinnan.

Enligt källor till ofta pålitliga Hollywood Reporter ser det ut som att Cavills roll som Stålmannen snart når sitt slut. Men fortfarande finns det åtminstone film han kommer att medverka i, Justice League: Part Two. 

Trots att en ny Stålmannen-film finns planerad för 2019 uppger samma tidning att DC nu är mer intresserade av att istället göra en film om Stålkvinnan. De rapporterar även att Cavill sägs ha fått frågan om han ville ha en roll i kommande Shazam! som görs av svensken David F. Sandberg, men att han på grund av schemakrock fick tacka nej.

Utöver Stålmannen-filmerna har Henry Cavill spelat i filmer som Mission: Impossible – Fallout och The Man From U.N.C.L.E. Han har även haft en roll i Netflix-serien The Witcher Show.

DC:s filmer rör sig framåt; Aquaman släpps i slutet av året, Shazam! kommer tidigt nästa år och Wonder Woman 1984 har sin premiär i slutet av 2019. Passa på att läs om att Wonder Woman som sopar banan med Batman och Superman!

Vad skulle du tycka ifall man satsade på Stålkvinnan före Stålmannen ?

NÄSTA ARTIKEL