Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Henry Cavill ansluter sig till Mission: Impossible 6

Henry Cavill ansluter sig till Mission: Impossible 6

August Klittmar | Nyhet
17 mars 2017
August Klittmar | Nyhet
17 mars 2017

Det verkar som att Tom Cruise får muskulöst sällskap i nästa Mission: Impossible-film. Henry Cavill, aktuell för sin roll som Superman i DC Extended Universe, har anslutit sig till projektet. Beskedet gavs av filmens regissör Christopher McQuarrie i och med ett inlägg som han postade på sin Instagram. McQuarrie skriver direkt till Henry Cavill, och frågar skämtsamt om skådisen skulle vara intresserad av att vara med i nästa Mission: Impossible-film. Om du skrollar ner i kommentarsfältet kan du se att Henry Cavill har svarat att han är intresserad. Självklart har väl beskedet föregåtts av en hel del förhandlingar parterna emellan, men det här var faktiskt ett uppfriskande och lite skojfriskt sätt av en regissör att meddela en filmnyhet.

Vilken roll Cavill kommer att ha är fortfarande inte bekräftat. Men enligt Variety, som ska ha gjort en del efterforskningar, lutar det åt att han spelar någon som arbetar med Cruises chef.

Utöver Superman återvänder såklart Tom Cruise. Även det svenska stjärnskottet Rebecca Ferguson, som också var med i föregångaren Mission: Impossible - Rogue Nation (2015), är klar för filmen.

Vad känner ni? Är ni peppade på nästa installation i actionserien? 

 

NÄSTA ARTIKEL