Henrik Schyffert skickar drönare till kriget i Ukraina: Kontakta mig här

Henrik Schyffert skickar drönare till kriget i Ukraina: "Kontakta mig här"

Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 11:53 | Publicerad 18 augusti 2023 kl. 11:18

Uppmanar följare att skicka dit sina

I ett inlägg på Instagram berättar Henrik Schyffert att han skickar drönare till bataljoner i Ukraina. Nu uppmanar han sina följare att göra detsamma, med hjälp av honom själv.

I dag berättar komikern, skådespelaren och regissören Henrik Schyffert att han under en tid har hjälpt soldater i Ukraina genom att skicka dem drönare som står och samlar damm. Nu räcker han ut en hand till sina följare på Instagram att göra detsamma. 

– De är i stort behov av all hjälp de kan få, skriver Schyffert i ett inlägg.

Henrik Schyffert skickar drönare till Ukraina: "Kontakta mig här"
Foto: Johan Paulin / discovery+.

Henrik Schyffert skickar drönare till Ukraina: "Kontakta mig här"

Kriget i Ukraina har lämnat få oberörda. En av de som brinner för att hjälpa landet som är under attack av Ryssland är Henrik Schyffert. I ett inlägg på Instagram berättar han att han sedan i vintras har lyckats samla ihop 15-20 stycken drönare som skickats till Ukraina för att hjälpa deras bataljoner. Nu vill han göra ett ryck till, och uppmanar dig som har en drönare liggandes hemma att skicka den till de som är i större behov av den:

– Alla ni som köpt drönare och har dom liggandes oanvända i nån hylla… eller som har en partner som har en och hävdar att ”jag kommer flyga med den SNART!” Kontakta mig här så ska jag se till att dom kommer till användning. De är i stort behov av all hjälp de kan få. DM här. Tusen tack på förhand!, skriver Schyffert. 

Många följare hyllar Schyffert för hans initiativ, inte minst en svensk soldat som själv krigar i Ukraina. 

– Vi och våra kamrater i dom stridande förband är oerhört tacksamma för DIN insats. Vi behöver verkligen all hjälp vi kan få, kommenterar den inlägget.

Har du en drönare där hemma som du hellre ser gör nytta i Ukraina, kontakta Henrik Schyffert via hans instagram här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL