Hemma med Ernst – allt om Kirchsteigers nya program!

Hemma med Ernst – allt om Kirchsteigers nya program!

Filmtopp
09 juni 2023 kl. 11:24

Mysmätarna slår i taket!

Och så var det dag – nu kommer äntligen Ernst Kirchsteiger tillbaka med ett nytt program på TV4. Här är allt vi vet om "Hemma med Ernst".

Ernst Kirchsteiger är tillbaka i höst på TV4 med en ny programserie som går under namnet Hemma med Ernst. Och det blir precis så som det låter, tittarna kommer att få hänga hemma med Ernst i en vardagsnära miljö, få tips och råd på hanterbara fix och hur man kan få ut det vackra i sin vardag. På ett ärligt och personligt sätt lär Ernst samtidigt oss mer om sin livsfilosofi, inredning och matlagning.

– Nu har jag fått ny energi och skaparlust. Huset jag har hittat är superinspirerande och ger mig fullt med idéer och tankar. Så förvänta er en lycklig och glad Ernst i högform. Jag känner mig helt fri att skapa efter eget huvud, säger Ernst Kirchsteiger.

Hemma med Ernst – allt om Kirchsteigers nya program!

I nya Hemma med Ernst blir det fokus på hur man kan göra saker själv i sitt hem istället för stora byggprojekt. Under åtta avsnitt kommer Ernst inspirera om hur vi med enkla medel kan skapa unika inredningsdetaljer och njutbara smakupplevelser. Men det handlar inte bara om att skapa det vackra, utan också om att finna glädjen och upptäcka det himmelska i vardagliga ting - en livsfilosofi i sig.

– Att Ernst är tillbaka med nya program känns efterlängtat. Tittarna kommer få ta del av Ernst helt unika och sinnligt vackra sätt att tänka kring inredning, trädgård och mat. Det blir en ny programserie där Ernst varvar handfasta tips med personliga reflektioner om livet och resultatet är ett oemotståndligt lyckopiller, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4.               

Hemma med Ernst har premiär den 26 september på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL