Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hellboy-stjärnan och Oscarsvinnare nära Black Widow

Hellboy-stjärnan och Oscarsvinnare nära Black Widow

Kristian Andersson | Nyhet
05 april 2019
Kristian Andersson | Nyhet
05 april 2019

Två stjärnor ser ut att ansluta sig till superhjältefilmen med Scarlett Johansson.

En bild på Black Widow
Foto: Marvel – Black Widow. 

Skådespelaren David Harbour som vi bland annat sett i "Stranger Things" och snart får se i "Hellboy" verkar ansluta sig till "Black Widow". Rachel Weisz har även hon en stor roll på gång i superhjältefilmen.

Marvel står bakom den fristående filmen om Black Widow. Enligt Variety jobbar filmens regissör Cate Shortland och producenterna Ned Benson och Don Heck på att hitta de rätta skådespelarna, och nu har de hittat två äss de vill värva, David Harbour och Rachel Weisz. Harbour slog genom med sin polisroll i Stranger Things och syns snart som Hellboy i den nya biofilmen. Weisz blev i år Oscarsnominerad för sin insats i The Favourite. Det sägs att hon är tänkt för en av nyckelrollerna.

Black Widow kommer att handla om karaktären Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), en spion och lönnmördare som vuxit upp och tränat med andra KGB-agenter. Hon bryter sig loss för att ansluta till SHIELD och Avengers. Inspelningarna kommer att börja i juni, bland annat i London.

Cate Shortland kommer som sagt att regissera, Jac Schaeffer skriver manus. Läs också ryktet om att Emma Watson kanske får roll i Black Widow!

Är du taggad på filmen?

NÄSTA ARTIKEL