Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ready or Not

Helgens streamingtips v.22

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 maj 2020

Ny helg, nya streamingmöjligheter.

Vi uppdaterar dig med de senaste storpremiärerna i streamingvärlden. Helgens tre största nyheter bjuder på ny komediserie med Steve Carell på Netflix, skräckhumor på Viaplay och science fiction-mystik på Amazon Prime Video.

Vilken av helgens titlar ser du fram emot mest?

Space Force – Netflix

Steve Carell i "Space Force".
Foto: Netflix.

Om serien: The Office-gänget är tillbaka med en ny komediserie, den här gången Space Force. Steve Carell spelar en oerfaren general som leder en ny rymdstyrka. Hur ska det gå? Knäppt, förstås!

Streama här: "Space Force" ser du på Netflix

The Vast of Night – Amazon Prime Video

Vast of the Night
Foto: Amazon Prime Video.

Om filmen: Det blir mystiskt och skrämmande i Amazons nya originalfilm The Vast of Night, när en karismatisk radio-DJ registrerar en märklig ljudfrekvens som kan förändra hans liv för alltid.

Streama här: "The Vast of the Night" ser du på Amazon Prime Video

Ready or Not – Viaplay

Ready or Not
Foto: Searchlight Pictures.

Om filmen: Svettigt värre blir det när Grace gifter in sig i en snorrik familj som byggt sin förmögenhet på sällskapsspel. Traditionsenligt måste hela familjen spela ett slumpat spel på bröllopsnatten. Lotten faller på kurragömma, men inte i den version vi är vana vid. Här är det liv och död som gäller. Klarar sig Grace fram till gryningen, får hon leva. Om inte, så, tja, så får hon inte det. 

Streama här: "Ready or Not" ser du på Viaplay