Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.15

Helgens streamingtips v.15

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 april 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 april 2020

En ny helg, nya streamingmöjligheter.

I denna tid är kanske hemmaunderhållningen viktigare än någonsin. Här hittar du helgens streamingtips.

438 dagar – Streamly Play

Stillbild ur "438 dagar"
Foto: SF.

OM FILMEN: Journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson sätter allt på spel när de korsar gränsen mellan Somalia och Etiopien. De vill undersöka hur jakten på olja drabbar befolkningen och med egna ögon ta reda på sanningen. Fem dygn senare ligger de skjutna i öknen och en annan historia tar sin början. Martin och Johan kastas in i en mardrömslik verklighet och en kamp om överlevnad, där vänskapen blir deras viktigaste vapen.

STREAMA HÄR: Nu i helgen går det att streama 438 dagarStreamly Play, där alla medlemmar får en Playbiljett till att se filmen. Att bli medlem är dessutom kostnadsfritt. 

Jumanji: The Next Level – SF Anytime

Jumanji: The Next Level
Foto: Sony Pictures.

OM FILMEN: Det här är uppföljaren på remaken från 2018 med Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart och Kristen Bell. Nu är de tillbaka TV-spelet som leder dem ut på farliga äventyr, detta för att rädda en vän som behöver hjälp för att komma tillbaka till verkligheten. Men den här gången har miljön i spelet förändrats med nytt klimat. Överlever de världens mest farliga spel på nytt? 

STREAMA HÄR: Jumanji: The Next Level finns nu att köpa på SF Anytime för 169 kronor. Samla folket och dra en fartfylld sittning!

Brews Brothers (säsong 1) 

Stillbild ur "Brews Brothers".
Foto: Netflix.

OM SERIEN: Brews Brothers följer vi två oense bröder som båda har en stor kärlek för öl. När den ena av dem bestämmer sig för att brygga den perfekta ölen inser han att det bara är möjligt med sin broders hjälp. Kan de lära sig att samarbeta med varandra? Och kan deras hopplösa medarbetare hjälpa dem i deras episka uppdrag?  

STREAMA HÄR: Den här komediserien är en originalproduktion av Netflix som nu är uppe och rullar. Sugen på att dyka in i ölverkstaden? Då vet du vilken serie du ska frossa i. 

Nästa vecka är Filmtopp tillbaka med flera streamingtips. Håll utkik!