Hedda Stiernstedt klar för svenska Netflixfilmen One More Time

Hedda Stiernstedts nakenscen i One More Time: "Det var terror"

Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 13:04 | Publicerad 21 april 2023 kl. 12:04

"Tvåhundra 16-åringar går inte att kontrollera"

Hedda Stiernstedt är aktuell i Netflix senaste satsning "One More Time". I en exklusiv intervju med Johanna Nordström och Edvin Törnblom i podcasten "Ursäkta" öppnar hon upp sig om varför hon har en stunt-kvinna i en av filmens nakenscener.

KLART: då har One More Time premiär på Netflix – se bidler här
Hedda Stjernstedt. Foto: Netflix.

Hedda Stjernstedt vågade inte göra nakenscen på skola

I dag har den romantiska komedin One More Time premiär på Netflix. I huvudrollen ser vi ingen mindre än Hedda Stjernstedt, som i samband med filmens släpp ställde upp i en ca 40 minuter lång intervju med Johanna Nordström och Edvin Törnblom i podden Ursäkta. I intervjun får hon frågan om varför det i eftertexten står att hon har en "body double" och hon förklarar följande:

– Det är en scen när min karaktär går naken igenom en skolkorridor, och det är inte det som är problemet, det är inte själva nakenheten som är problemet utan det var såhär 200 16-åriga statister, jag bara, det är helt okontrollerbart. Det går inte att kontrollera att de här 200 statisterna inte har sina mobiltelefoner på sig och att det här sprids. Det var terror. Så jag sa att jag är lite rädd för de här 200 statisterna faktiskt. Då sa jag att kanske om ni ska använda något mer sådär naket så går jag med tejp, och ifall ni vill använda något där någon är helt naken, då får ni använda en body-double.

Hedda Stiernstedt One More Time Netflix
Foto: Netflix.

Fick välja från ett "rump-galleri"

Produktionen skickade då bilder på personers rumpor för att Hedda skulle kunna välja en som mest stämmer in på hennes.

– Det är klart jag valde en bättre, jag är ju inte dum i huvudet! Jag valde en svin-tight röv, säger hon samtidigt som hon skrattar.

Vill du höra hela avsnittet så finns det ute på Ursäktas poddkanal. Filmen "One more Time" finns nu att streama på Netflix.

NÄSTA ARTIKEL