Jodie Foster och Kali Reis i True Detective: Night Country. Foto: HBO Max.

TIPS: Nu kan du streama True Detective: Night Country på HBO Max

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
15 januari 2024 kl. 13:01

Den hyllade serien är äntligen tillbaka

Efter år av väntan är "True Detective" äntligen tillbaka med en fjärde säsong. "True Detective: Night Country" finns att streama på HBO Max från och med i dag.

Dundersuccén "True Detective" såg dagens ljus första gången redan 2015. Det följdes sedan upp av ytterligare två säsonger i vad som utvecklade sig till en antologiserie. Den tredje säsongen hade premiär i februari 2019, och nu, snudd på fem år senare, är det äntligen dags för nästa True Detective-kapitel.

Den fjärde säsongen går under namnet True Detective: Night Country och utspelar sig i kalla och mörka Alaska, med Jodie Foster och Kali Reis i huvudrollerna.

Foto: HBO Max.

True Detective: Night Country (säsong 4) finns nu på HBO Max – bästa säsongen på länge

Efter några mellansäsonger som inte riktigt levde upp till den höga nivå som sattes av det inledande kapitlet, är True Detective tillbaka i högform med sin fjärde säsong. Enligt Filmtopps Andreas Ziegler är Night Country den bästa sedan premiärsäsongen.

I Night Country följer vi den rutinerade polischefen Liz (Foster) i Ennis, Alaska, där en grupp döda forskare påträffas precis när regionen går in i en period då solen helt och hållet lyser med sin frånvaro. Tillsammans med den yngre polisen Evangeline (Reis), som härstammar från platsens ursprungsbefolkning, utreder hon de mystiska dödsfallen.

Säsongen består av totalt sex avsnitt. Ett nytt avsnitt släpps i veckan.

Det första avsnittet av "True Detective: Night Country" (säsong 4) finns nu på HBO Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL