The White Lotus säsong 2 snart på landningsbanan

The White Lotus säsong 2 snart på landningsbanan

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad kl. 09:59 | Publicerad 20 juli 2022 kl. 06:00

En första glimt av den nya komediserien

I den första säsongen av The White Lotus fick vi följa de humoristiskt clashande familjerna på den lyxiga resorten i tropiska Hawaii. De var människorna du inte vill träffa på din semester. Nu är serien tillbaka med en bubbelfräsch uppställning av nya flotta karaktärer och platser.

Nu har en kort preview av på den nya säsongen av The White Lotus landat. På HBO Max kan man se den stjärnspäckade uppsättningen av karaktärer som gestaltas av skådespelare som Michael Imperioli (The Sopranos, 1999-2007), Megan Feye (The Bold Type, 2017-2021), Theo James (Divergens-filmerna, 2014-2016), Haley Lu Richardson (Five Feet Apart, 2019) och Oscarsvinnaren F. Murray Abraham, som har varit med i filmer som Scarface (1983), Wes Andersons The Grand Budapest Hotel (2014) och nyligen gjorde rösten till guden Konshu i Marvelserien Moon Knight (2022).

Skaparen och regissören Mike White stannar kvar i uppföljaren, vilket även skådespelaren Jennifer Coolidge gör, som är ensam om att återkomma i de nya avsnitten. I den första säsongen spelade hon Tanya McQuoid – det kroniskt flummiga societetslejonet som skulle sprida sin mammas aska. Varför hon är tillbaka vet man ännu inte och inte heller har något tillkännagetts om den nya säsongens handling.

Spelades in i soliga Italien

White är dock inte seriens enda exekutiva producenten. David Bernad, producenten till actionfilmen Uncharted (2022) och komediserien Superstore (2015-2022), och Mark Kamine, produktionschefen på filmer som American Hustle (2013) och Ted (2012), har även jobbat på projektet.

Den nya säsongen består av sju avsnitt och utspelar sig över en vecka där vi för följa den nya färgglada skaran av snofsiga gäster och de jordnära anställda på ett högklassigt resort i Sicilien. Inspelningen ägde rum i det lyxiga Domenico Palace i Taormina och andra platser runt den italienska ön i Medelhavet.

Inget officiellt datum för premiären har släppts ännu.

Hanna Götesson

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL