The Last of Us-stjärnan tycker att det är “läskigt” att spela sin karaktär

The Last of Us-stjärnan tycker att det är “läskigt” att spela sin karaktär

  • HBO
Filmtopp
22 februari 2023 kl. 07:02

Ser fram emot tittarnas respons på karaktären Maria

The Last of Us började som ett prisbelönt spel som nu har filmatiserats och fått en egen serie på HBO Max. Rutina Wesley berättar om att gå in i rollen som Maria och att vara del av en framgångsrik serie.

Rutina Wesley i The Last of Us på HBO Max
Rutina Wesley. Foto: HBO Max.

"The Last of Us" började som ett prisbelönt spel som nu har filmatiserats och fått en egen serie på HBO Max. Rutina Wesley (True Blood, Queen Sugar) berättar om att gå in i rollen som Maria och att vara del av en framgångsrik serie.

Avsnitt 6 av The Last of Us släpptes i går, där Rutina Wesley gjorde entré som karaktären Maria, gravid och gift med Joels bror Tommy. I en intervju med Entertainment Weekly berättar Wesley att det var läskigt att ta sig an rollen som Maria.

– Det är läskigt att spela en karaktär som redan finns, även fast det är ett spel, säger hon till Entertainment Weekly.

Wesley berättar även att hon var redo för utmaningen att porträttera Maria på sitt sätt och med sin energi för att se vad världen skulle tycka om det. Hon förklarar även att hon tror att Maria dras naturligt till Bella Ramseys Ellie utan att vara riktigt medveten om det.

Rutina Wesleys karaktär Maria också är med i det andra spelet som serien är baserad på. Fansen kan redan nu se fram emot att se mer av henne i The Last of Us framöver, då HBO Max har bekräftat en andra säsong av serien.

Eyla Lundvall Runsten

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL