Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Val-Zod

Superman är svart i ny HBO-satsning

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juli 2021

Hej då, Clark Kent. Tjenamors, Val-Zod!

Just nu håller HBO Max på att utveckla en ny miniserie i DC:s universum. Denna gången med en svart Superman vid namn Val-Zod.

Det gäller att smida medan järnet är varmt. För tredje dagen i rad langar HBO Max upp en ny supernyhet. I förrgår fick vi veta mer om nya Batgirl-filmen och i går avslöjades det att Warner Bros. släpper tio filmer exklusivt på tjänsten nästa år.

Samtidigt som J.J. Abrams håller på att utveckla en spelfilm med en svart Superman i ett parallellt universum, rapporterar nu Collider att HBO Max har en liknande idé på gång.

Streamingjätten håller nämligen på att utveckla en miniserie om Val-Zod, en svart Superman som existerar i ett alternativt universum på Earth 2. Precis som Clark Kent kommer Val-Zod från planeten Krypton.

Michael B. Jordan är anknuten som producent för projektet med sitt bolag Outlier Society. Intressant nog håller Jordan även på att producera Abrams film. Tidigare har det ocskå spekulerats i om han kommer att medverka i den, men han hävdar bestämt att så inte är fallet:

– Jag är smickrad över att folk har mig i åtanke. Det är definitivt en komplimang, men jag övervakar bara på denna, ska stjärnan ha sagt enligt Collider.

Om Jordan istället kommer att spela Val-Zod återstår att se. När serien har premiär och vad den kommer att få för titel finns det ingen information om för stunden.

NÄSTA ARTIKEL