Six Feet Under kommer tillbaka

Six Feet Under på väg tillbaka

  • HBO
Filmtopp
11 december 2021 kl. 08:58

HBO planerar uppföljare

Många anser "Six Feet Under" vara en av tidernas bästa dramaserier med också ett av TV-historiens bästa slut. 16 år efter att produktionen gick i graven väljer HBO nu att gräva upp den.

Six Feet Under följer vi familjen Fisher som driver en begravningsbyrå samtidigt som de tacklar sina egna privatliv. Serien rullade över fem säsonger och nominerades till sanslösa 53 Emmystatyetter, varav den vann nio stycken. Likaså lämnade seriefinalen ett otroligt avtryck. Det sista avsnittet har nämligen 9.9/10 i användarbetyg på IMDb, vilket gör det till ett av TV-historiens mest lyckade finaler. 

MER LÄSNING:

Årets bästa serier

Nu kommer tidningen Variety med den stora nyheten att HBO arbetar på att ta fram nya avsnitt av Six Feet Under. Streamingtjänsten själva väljer att inte kommentera det hela, inte heller Alan Ball som ligger bakom serien. Men enligt en källa till Variety är man nu i ett tidigt utvecklingsstadie.

Det finns för närvarande inga detaljer kring handlingen, vilket innebär att nystarten kan vara i form av en reboot eller mer av en prequel-serie med nya karaktärer. Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker här näst. 

I "Six Feet Under" ser vi en fenomenal rollista med bland annat Michael C. Hall, Peter Krause, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez och Richard Jenkins. 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL