Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Supernatural-serien The Winchesters

Premiär för Supernatural-serien The Winchesters

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 november 2022

Nu är den efterlängtade spinoffen här

Före Sam och Dean fanns John och Mary. Nu är det premiär på HBO Max för The Winchesters säsong 1, spinoffen på framgångsrika fantasyserien Supernatural.

Den älskade fantasyserien Supernatural rullade mellan åren 2005-2020 och hann leverera sina fans hela 327 avsnitt innan den gick i graven. Nu kommer den nya serien The Winchesters som ger oss en storslagen kärlekssaga inbakad i ett lika episkt äventyr. 

I dag är det premiär för prequel-serien The Winchesters i vilken vi får veta hur John och Mary Winchester, som vi känner till väl från Supernatural, räddade både sin kärlek och hela världen. 

Se trailern till den nya serien här: 

The Winchesters säsong 1 hade sin internationella premiär redan den 11 oktober och har tre avsnitt in mötts av ett övervägande positivt bemötande, om än inte lika övertygande som originalserien. För att jämföra dem så har det första avsnittet av The Winchesters ett användarbetyg på 7.4/10 på IMDb medan piloten till Supernatural har hela 8.5/10 i betyg.

Den första säsongen av The Winchesters består av sammanlagt tretton avsnitt. I Sverige är vi nu ikapp den amerikanska releasetakten, vilket innebär att de inledande tre episoderna finns att streama på HBO Max. Vidare släpps det nya avsnitt varje vecka på streamingtjänsten.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL