Premiär för HBO:s The Righteous Gemstones (säsong 3)

Premiär för HBO:s The Righteous Gemstones (säsong 3)

  • HBO
Sofie Landgren
19 juni 2023 kl. 10:00

Amerikanska komediserien kommer tillbaka

John Goodman, Danny McBride, Walton Goggins, Adam DeVine och Edi Patterson är nu tillbaka i serien om den världsberömda familjen inom TV-predikant med en bakgrundshistoria av dysfunktionella avvikelser, girighet och, ja, välgörenhetsarbete, och allt är givetvis i Jesu namn.

Premiär för The Righteous Gemstones säsong 3 på HBO Max
Adam DeVine, Danny McBride och Edi Patterson. Foto: Warner Bros. Discovery.

Premiär för komediserien The Righteous Gemstones (säsong 3) på HBO Max

Skapad, skriven och exekutiv producerad av Danny McBride.

The Righteous Gemstonesberättar historien om en världsberömd familj inom TV-predikande som har en lång tradition av avvikelse, girighet och välgörenhetsarbete. När de bortskämda guldklimparna till barn äntligen får sin önskan om att ta kontroll över kyrkan uppfylls upptäcker de att ledarskap är mycket svårare än vad de föreställt sig och att deras extravaganta livsstil kommer med ett högt pris.

Premiär för The Righteous Gemstones  säsong 3 på HBO Max
Danny McBride och Adam DeVine. Foto: Warner Bros. Discovery.

Namnen bakom produktionen

Serien är skapad och skriven av Danny McBride, regisserad och verkställande producerad av Danny McBride, Jody Hill och David Gordon Green, exekutivt producerad av John Carcieri, Jeff Fradley och Brandon James, co-exekutivt producerad av Jonathan Watson; producerad av David Brightbill med rådgivande producering från Kevin Barnett, Edi Patterson och Chris Pappas.

Den tredje säsongen av The Righteous Gemstones består av nio avsnitt och de första två avsnitten finns att streama på HBO Max den 19 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL