Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för den allra sista säsongen av Mayans M.C. på HBO Max

Premiär för den allra sista säsongen av Mayans M.C. på HBO Max

  • HBO
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
01 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
01 juni 2023

Säsosng 5 av spin-off serien till Sons of Anarchy

Det är slutet på vägen för EZ Reyes och resten av gänget när Mayans M.C. säsong 5 kommer att bli det sista kapitlet i motorcykel-dramat. I den avslutande säsongen får vi se när EZ leder sitt gäng till ett krig mot rivalerna i Sons of Anarchy.

Mayans M.C säsong 5
Foto: HBO Max.

Premiär för den femte och sista säsongen av Mayans M.C. på HBO Max

"Mayans M.C." följer Ezekiel 'EZ' Reyes, president för Mayans M.C. En gång var han en guldpojke med den amerikanska drömmen i sitt grepp, men som vuxen har EZ tagit klivet för att leda sin bror Angel och Santo Padre M.C. in i ett blodigt krig mot deras största hot, MC-gänget Sons of Anarchy. EZ, och många av de andra medlemmarna i klubben, anser att de borde återinföra droghandeln och förklara krig mot Sons of Anarchy, men Marcus Alvarez håller inte med. Samtidigt snokar FBI runt och allt kommer att accelerera mot en dödlig utgång.

Mayans M.C säsong 5 på HBO Max
Foto: HBO Max.

En spinoff-serie till Sons of Anarchy

Mayans M.C. skapades av Kurt Sutter och Elgin James och har fortsatt arvet från sin föregångare, Sons of Anarchy, och erbjuder tittarna en underhållande blandning av action, kriminalitet och drama. Allt detta gör den till en av de mer efterlängtade serierna 2023. Serien hade premiär 2018 (fyra år efter Sons of Anarchy) gick i graven och går nu alltså i mål med sin femte och avslutande säsong.

Missa inte det våldsamma slutet på historien om motorcykel-klubben Mayans M.C som har premiär på HBO Max den 1 juni.

NÄSTA ARTIKEL