Nya filmer och serier på HBO Max i september 2023

Nya filmer och serier på HBO Max i september 2023

 • HBO
Filmtopp
30 augusti 2023 kl. 13:00

Här är de nya titlarna på HBO Max nästa månad

HBO Max fyller på med nytt material inför hösten. Nedan hittar du alla nya filmer och serier på HBO Max i september 2023.

Nya filmer och serier på HBO Max i september 2023

Nya filmer och serier på HBO Max i september 2023
Foto: HBO Max.

The Curious Case of Natalia Grace – premiär 2 september

Den här dokumentärserien erbjuder exklusiv inblick i en världsberömd gåta. Inledningsvis antogs hon vara en 6-årig ukrainsk föräldralös flicka med en ovanlig benväxtstörning, men i själva verket var hon en fullvuxen kvinna.

Nya serier på HBO Max i september 2023
Foto: HBO Max.

Breeders (säsong 4) – premiär 5 september

Komediserien, Breeders, med Martin Freeman och Daisy Haggard i huvudrollerna, är tillbaka med sin fjärde och sista säsong och ger fansen ett sista tillfälle att njuta av denna trasiga familjs mörka eskapader. Serien följer Freeman och Haggard som kämpar med att få grepp om föräldraskapet och säsong 4 utspelar sig fem år efter säsong 3 – nu är deras barn nästan vuxna, vilket medför en hel uppsjö av nya utmaningar.

10 avsnitt – 1 avsnitt per vecka

Wolf
Foto: HBO Max.

Wolf (säsong 1) – premiär 14 september

Denna serie i sex delar är baserad på Mo Hayders hyllade Jack Caffery-romaner. Kriminalinspektör Jack Caffery är en ung detektiv plågad av mardrömmar, han är besatt av en granne som han tror mördade hans 10-åriga bror på 90-talet och nu försöker han rätta till andras misstag, men till vilket pris? I ett hus i Monmouthshire blir den förmögna familjen Anchor-Ferrers offer för en psykopats grymma lekar. När de två berättelserna kolliderar blir det en spännande nagelbitare. Danska Kristoffer Nyholm (The Killing) regisserade de tre första avsnitten och de tre sista avsnitten regisseras av Lee Haven Jones (The Long Call).

6 avsnitt – alla avsnitt släpps på premiärdagen.

Nya serier på HBO Max i september 2023
Foto: HBO Max.

Knekt (säsong 1) – premiär 15 september

Knekt är en ny norsk serie som handlar om tre vänner som känner att de inte har lyckats i livet, men deras tur vänder när de bestämmer sig för att starta en olaglig pokerklubb i Oslo. Klubben blir snabbt ett av Europas största underjordiska casinon och deras drömmar om rikedom och framgång blir verklighet. Men ju mer smutsiga pengar strömmar in desto större och farligare problem väntar. Knekt är en spänd, mörk dramakomedi från skaparna av "Hvite Gutter", om en grupp vänner som är villiga att riskera allt på ett korthus som kan rasa samman när som helst.

8 avsnitt – de första två avsnitten släpps på premiärdagen, följt av ett veckovis avsnitt.

Nya filmer på HBO Max i september 2023
Foto: HBO Max.

Polish Prayers – premiär 15 september

Den här dokumentären följer 22-åriga Antek som växer upp i en djupt religiös och radikal höger-kristen familj i nutidens Polen. Filmskaparen Hanka Nobis följer honom och hans vänner från Brödraskapet, en liten grupp likasinnade unga män, i över fyra år. Antek leder dem i överlevnadsläger och vid antigaydemonstrationer. Samtidigt är han nyfiken på världen och framför allt på kvinnorna i den.

Nya filmer och serier på HBO Max i september 2023
Foto: HBO Max.

A Happy Man – premiär 22 september

Dokumentärfilmen A Happy Man presenterar en intim berättelse om en transsexuell man och hans familj och får tittarna att fundera över universella och existentiella band. Filmen utforskar konceptet av en tillfredsställande tillvaro. Vad innebär det att leva ett lyckligt liv och vad är vi beredda att riskera för att uppnå det?

East New York
Foto: HBO Max.

East New York – premiär 26 september

Inspektör Regina är en nyligen befordrad chef för en polisstation i östra New York, med sina familjeband till området är Haywood fast besluten att använda kreativa metoder för att skydda sitt älskade samhälle med hjälp av sina medarbetare. Regina har en vision: Hon och gruppen från 74:e polisdistriktet ska inte bara tjäna sitt samhälle – de måste också bli en del av det. 21 avsnitt - alla avsnitt tillgängliga på premiärdagen.

21 avsnitt – alla avsnitt tillgängliga på premiärdagen.

Starstruck
Foto: HBO Max.

Starstruck (säsong 3) – premiär 28 september 

Två år efter uppbrottet från filmstjärnan Tom (Nikesh Patel) navigerar Jessie (Rose Matafeo) i vuxenlivets hårda press och står inför konsekvenserna av sina egna val. När hennes vänner går vidare till nästa fas av sitt liv, undrar Jessie vad hon egentligen letar efter.

6 avsnitt – alla avsnitt tillgängliga på premiärdagen.

Fler premiärer på HBO Max i september 2023

 • The Polar Express – 2 september
 • The Dresser – 8 september
 • Donyale Luna: Supermodel – 14 september
 • Promised Land – 15 september
 • Gordon, Gino and Fred’s Roadtrip – 20 september
 • A Nightmare on Elm Street – 22 september
 • Friday The 13th – 22 september
 • The Exorcist – 22 september
 • Jason Bourne – 29 september
 • Prospect – 29 september
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL