Nya filmer och serier på HBO Max i april 2023

Nya filmer och serier på HBO Max i april 2023

 • HBO
Filmtopp
04 april 2023 kl. 16:00

Kommande premiärer på HBO Max

En handfull spännande premiärer väntar på HBO Max under april. Bland annat återvänder "Barry" med sin avslutande säsong och Elizabeth Olsen hittar till streamingtjänsten med en ny serie.

Nya filmer och serier på HBO Max i april 2023 – utvalda titlar

FBoy Island Danmark – Nya filmer och serier på HBO Max i april 2023
Foto: HBO Max.

FBOY Island Danmark – 2 april

Tre kvinnor åker till en exotisk ö för att hitta kärleken bland 16 killar. Ena hälften är självutnämnda "Fboys" som inte letar efter kärlek, utan bara är där för pengarna. Den andra hälften är "Nice Guys" som precis som tjejerna hoppas på ett seriöst förhållande. Tjejerna vet helt enkelt inte vem som är vad och vem de kan lita på.

10 avsnitt – två avsnitt släpps på premiärdagen följt av ett avsnitt i veckan.

Bring Back Alice – HBO Max
Foto: HBO Max.

#BringBackAlice (säsong 1) – 14 april

Samhället i trippelstaden i Polen skakas när en populär influencer, Alicja Stec (Helena Englert), plötsligt försvinner. Efter ett års sökande hittas en tonårsflicka under mystiska omständigheter, men flickan minns nästan ingenting. Hon försöker att pussla ihop det förflutna genom bitar av information, oroväckande tillbakablickar och minnesfragment, men alla tror inte på att hon verkligen har tappat minnet.

6 avsnitt – två avsnitt släpps på premiärdagen följt av ett avsnitt i veckan.

A Black Lady Sketch Show – nyheter på HBO Max i april
Foto: HBO Max.

A Black Lady Sketch Show (säsong 4) – 15 april

Den Emmy-belönade serien är tillbaka med sin fjärde säsong. Kvinnorna bakom komediserien A Black Lady Sketch Show använder relaterbara situationer och aktuella händelser som grund för innovativ underhållning i sketchformat. Originaltrion består av Robin Thede, Gabrielle Dennis och Skye Townsend. I säsong fyra ser vi också tre nya skådespelare, DaMya Gurley, Tamara Jade, Angel Laketa Moore och fler än 20 gästskådespelare.

6 avsnitt – ett avsnitt släpps varje vecka.

100 Foot Wave – nytt på HBO Max i april 2023
Foto: HBO Max.

100 Foot Wave (säsong 2) – 17 april

I den adrenalinfyllda andra säsongen av den Emmy-belönade dokumentärserien 100 Foot Wave reser vi tillbaka till Nazaré, Portugal, med stopp på Hawaii och Kalifornien. Den här säsongen följer vi den stora surflegenden Garrett McNamara, andra världsklass surfare och några överraskande nykomlingar, när de fortsätter att utmana sportens gränser och sina egna kroppar och sinnen.

6 avsnitt – ett avsnitt släpps varje vecka.

Barry säsong 4 – HBO Max
Foto: HBO Max.

Barry (säsong 4) – 17 april

Den Emmy-belönade komediserien Barry är tillbaka med sin fjärde och sista säsong. Bill Hader spelar huvudrollen och står för regi. I säsong fyra hyllas Cousineau (Henry Winkler) som en hjälte när Barry (Bill Hader) blir arresterad vilket leder till chockerande konsekvenser. Allt har lett fram till detta – det explosiva och lustiga sista kapitlet av Barry.

8 avsnitt – två avsnitt släpps på premiärdagen följt av ett avsnitt i veckan.

Nytt på HBO Max i april – Para: We Are King
Foto: HBO Max.

Para: We Are King (säsong 2) – 17 april

Ibland är katastrofen bara ett beslut bort. Para: We are King följer fyra unga kvinnor i Berlin-Wedding på jakt efter lycka i en värld där gränsen mellan ljus och mörker är otroligt svag.

6 avsnitt – två avsnitt släpps varje vecka.

Nya filmer och serier på HBO Max i april 2023 – Somebody Somewhere
Foto: HBO Max.

Somebody Somewhere (säsong 2) – 24 april

Den kritikerrosade serien, skapad av komikern och sångerskan Bridget Everett, är tillbaka med sin andra säsong. Serien följer Sam (spelad av Everett), en riktig Kansas-tjej på ytan, som bakom fasaden kämpar med att passa in i sin lilla hemstad. Sam sörjer förlusten av sin syster och har svårt att acceptera sig själv och sin omgivning. Musiken hjälper henne att hitta tillbaka till sig själv och till en gemenskap av andra som inte heller passar in. Under säsong två påminns vi om att även roliga familjer är svåra att ha att göra med. Sam och Joel (Jeff Hiller) har kommit in i en bekväm rutin, men förr eller senare måste saker och ting förändras.

7 avsnitt – ett avsnitt släpps varje vecka.

Love & Death på HBO Max i april 2023
Foto: HBO Max.

Love & Death (säsong 1) – 27 april

Detta fängslade drama med Elizabeth Olsen och Jesse Plemons i huvudrollerna, berättar den sanna historien om Candy och Pat Montgomery samt Betty och Allan Gore – två gifta par som tillhör samma kristna församling och lever ett lugnt småstadsliv i en liten stad i Texas... tills en otrohetsaffär får någon att plocka upp en yxa.

Max Original-serien är inspirerad av boken Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs och en samling artiklar från Texas Monthly ("Love & Death in Silicon Prairie" Del I & II).

7 avsnitt – tre avsnitt släpps på premiärdagen följt av ett avsnitt i veckan.

Headless Chicken HBO Max
Foto: HBO Max.

Headless Chicken (säsong 1) – 28 april

Den spanska fotbollskomedin, skapad av Alex de la Iglesia (30 Coins) och Carolina Bang (The Last Circus), följer fotbollsagenten Alberto Martín Ruiz, känd som "Beto", när han lämnar sitt bekväma liv som anställd hos ett stort fotbollsföretag för att starta eget företag. Beto jonglerar mellan den dagliga kampen med fotbollsspelare, sitt stressiga familjeliv och finner tröst i sin flickvän, Sonia. Men precis när bitarna börjar falla på plats inträffar katastrofen: hans största kund lämnar honom och hans flickvän dumpar honom.

7 avsnitt – alla aavsnitt släpps på premiärdagen.

Fler premiärer på HBO Max i april 2023

 • Ben 10 vs. The Universe: The Movie – 1 april
 • Royal Crackers – 3 april
 • The Walking Dead säsong 11C – 3 april
 • Ocean's 8 – 7 april
 • Ocean's Eleven – 7 april
 • Ocean's Thirteen – 7 april
 • Ocean's Twelve – 7 april
 • Superman (1978) – 7 april
 • Mummies – 8 april
 • Jason Isbell: Running with Our Eyes Closed (documentary) – 8 april
 • 2 Days säsong 2 – 11 april
 • Citizen Kane – 14 april
 • Dave säsong 3 – 19 april
 • The Show – 21 april
 • 1341 Frames of Love and War (documentary) – 26 april
 • The Dog House säsong 4 – 27 april
 • The Last 10 Years (JP) – 28 april
 • Deliverance – 28 april
 • Mortal Kombat Legends: Snow Blind – 28 april
 • Vengeance Is Mine – 28 april
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL