Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny Sopranos-serie på gång?

Ny Sopranos-serie på gång?

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 oktober 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 oktober 2021

Det viskas om en prequel-sequel...

Det har inte gått många veckor sedan prequel-filmen till "The Sopranos" kom ut och trots att "The Many Saints of Newark" fått blandad kritik, ryktas det redan om att filmen kan få en fortsättning – denna gången i form av en serie.

Mer än 22 år efter sin premiär är The Sopranos fortfarande serien på allas läppar. HBO:s hyllade drama om New Jerseys maffiaboss, Tony Soprano (James Gandolfini), har visat sig hålla även med tiden och anses alltjämt vara en av de bästa tv-serierna någonsin.

Nyligen hade The Many Saints of Newark premiär, en prequel som utforskar vad som gjorde Tony Soprano till den har är i serien. I filmen spelas rollen av Tony Soprano som tonåring av James Gandolfinis son, Michael Gandolfini. Filmen har både hyllats och ifrågasatts, men det hindrar inte Sopranos-universumet att fortsätta expandera.

LÄS OCKSÅ: Recension: The Many Saints of Newark

Nu rapporterar Deadline att en uppföljare till The Many Saints of Newark kan vara på väg, och det i form av en serie. Deadline har tidigare intervjuat skaparen av The Sopranos, David Chase, som då sa att det fanns vissa planer på att göra en uppföljande film till The Many Saints of Newark, men nu meddelar den amerikanska publikationen att det till och med finns planer på en HBO Max-serie.

– Vi för samtal med David om en ny serie, som är relaterad till Sopranos, säger Ann Sarnoff, CEO för Studios and Networks på WarnerMedia, till Deadline. 

Något slutgiltigt beslut är dock ännu inte fattat om det är en film eller serie som är mest troligt, men det ser utan tvekan ut att finnas mer Sopranos att vänta framöver.

Enligt Deadline är Chase endast intresserad av att fortsätta utvidga världen om han får skriva manus tillsammans med Terence Winter (The Sopranos, The Wolf of Wall Street) och om handlingen utspelar sig efter händelserna i The Many Saints of Newark.

QUIZ: Vilken Sopranos-gangster är du?

NÄSTA ARTIKEL