PÅLSSON: Andra säsongen av Avenue 5 är färdiginspelad

Nu skrotas Adam Pålssons HBO-serie Avenue 5

  • HBO
Filmtopp
11 februari 2023 kl. 09:02

Läggs ner efter andra säsongen

Nu rapporterar amerikanska medier att komediserien "Avenue 5" har nått sin slutdestination. En tredje säsong blir inte verklighet.

Skapad av Armando Iannucci (VEEP, The Death of Stalin) och med stjärnor som Hugh LaurieJosh Gadd och vår egen Adam Pålsson i rollerna har Avenue 5 varit något av ett dolt guldkorn på HBO Max. I serien följer vi Hugh Laurie som en kapten på ett kryssningsrymdskepp som hamnar ur kurs och börjar drifta allt längre från sin slutdestination – Jorden.

Nu rapporterar The Hollywood reporter att fansen inte kommer att få någon ordentlig avslutning av serien och detta eftersom HBO har valt att inte förnyas den med en tredje säsong.

– Att åka ut i rymden med Armando Iannucci har varit en otrolig resa. Även om vi inte fortsätter med en tredje säsong av Avenue 5, ser vi fram emot många fler äventyr tillsammans, säger HBO i ett uttalande.

Adam Pålsson om rollen i Avenue 5

När Filmtopp pratade med Adam Pålsson, som har en av de bärande rollerna, beskrev han arbetet med serien med varma ord:

– Min karaktär har växt så jag fick rätt mycket att göra nu i höstas. Det var väldigt kul faktiskt, eller kul är en underdrift. Det var en dröm.

Tidigare i dag kunde vi rapportera att skrotade Netflix-serien "Uncoupled" har sålts till Showtime och förnyats med en ny säsong. Låt oss hoppas att detsamma gäller "Avenue 5".

NÄSTA ARTIKEL