Nu kommer dokumentären Love to Love You, Donna Summer till HBO Max

Nu kommer dokumentären Love to Love You, Donna Summer till HBO Max

  • HBO
Sofie Landgren
20 maj 2023 kl. 08:00

Dokumentärfilmen om Donna Summer

Få en djupgående inblick av "The Queen of Disco" Donna Summers liv i dokumentärfilmen "Love to Love You, Donna Summer" som kommer exklusivt till HBO Max nu på lördag den 20 maj.

Love to Love You, Donna Summer premiär på HBO Max
Foto: HBO Max.

Nu kommer dokumentärfilmen Love to Love You, Donna Summer till HBO Max

Nu kommer den extraordinära berättelsen om discodrottningen Donna Summer genom ett rikt arkiv av opublicerade filmutdrag, hemvideo, fotografier, konstverk, skrifter, personligt ljud och andra inspelningar som sträcker sig över livet för en av de mest ikoniska artisterna genom musikens historia.

Från hennes tidiga karriär med Giorgio Moroder i Tyskland, till senare år mer fokuserad på andlighet och familjeliv som ett skydd från problem förknippade med både ryktbarhet och intima sår, är hennes historia desto mer speciell för att berättas i första person – båda singular och plural.

Love to Donna Summer, premiär på HBO Max
Donna Summer. Foto: HBO Max.

Dokumentären som hedrar en musikalisk legend

Onsdag den 17 maj var det 11 år sedan Billboard Hot 100-toppande sångerskan Donna Summer avled. För att hedra "The Queen of Disco" släpper HBO en ny dokumentär med titeln Love to Love You, Donna Summer för att hedra det musik-arv hon lämnade efter sig och spegla hennes liv både privat och från scenen.

Dokumentären regisserades av den Oscar- och Emmy-vinnande producenten/regissören Roger Ross Williams och Brooklyn Sudano (Donna Summers dotter). Publiken kan förvänta sig både intima bilder av stjärnan i kombination med intervjuer från de som stod henne närmast.

Missa inte streamingpremiären av Love to Love You, Donna Summer som kommer exklusivt till HBO Max den 20 maj!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL