Nu kan du streama nya Gossip Girl

Nu är det premiär för Gossip Girl säsong 2

  • HBO
Filmtopp
01 december 2022 kl. 09:12

Tjejerna tillbaka för en andra termin

Nu kan du streama "Gossip Girl" säsong 2 på HBO Max. Här hittar du allting som du vill veta inför den nya säsongen.

I dag är det premiär för Gossip Girl säsong 2 på HBO Max. Det innebär att gänget återvänder till skolan för att göra sin andra termin. 

När det är dags för den andra terminen backar inte Gossip Girl från att vända på alla stenar för att kontrollera och locka fram alla skandalösa lögner från Manhattan-eliten. Hon har lärt sig ett och annat – som att vad hennes publik vill ha, ska de få. Dags att skruva upp hettan. Det kan bara finnas en drottning i slutet av läsåret, då alla kommer veta var kropparna är begravda och vem som höll i spaden.

På rollistan ser vi bland andra Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith och Grace Duah med flera. Likaså gör Michelle Trachtenberg  en gästroll.

Nya Gossip Girl från 2021 är skapad av showrunnern Joshua Safran, som även skrev manus och var exekutiv producent för originalserien. Den nya serien är baserad på Alloy Entertainments bästsäljande romaner av Cecily von Ziegesar och originalserien är skapad av Josh Schwartz och Stephanie Savage.

Nu kan du streama de två första avsnitten av "Gossip Girl" säsong 2, som sammanlagt består av 10 avsnitt. Fortsättningsvis släpps det ett nytt avsnitt varje vecka. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL