Jennifer Coolidge återvänder till The White Lotus

Jennifer Coolidge återvänder till The White Lotus

  • HBO
01 mars 2022 kl. 15:06

Enda från säsong 1 som är tillbaka

När "The White Lotus" förnyades med en till säsong bekräftades den vara en antologiserie, och därför kommer säsong 2 ha nya karaktärer.

Den mörka komediserien The White Lotus hade premiär förra sommaren och blev snabbt omtyckt bland såväl kritiker som hos tittare. Den första säsongen levererade vass samhällssatir med fokus på hur hotel bedrivs, och följde vad som hände på hotellet White Lotus i Hawaii.

Den nya säsongen kommer äga rum på ett annat White Lotus-hotell, med helt nya karaktärer. På programmets Instagram verkar det nu vara bekräftat att den nya destinationen blir Sicilien.

Skådespelarensemblen i "The White Lotus", Jennifer Coolidge är tredje personen från höger. Foto: HBO

I rollistan för säsong två hittar vi F. Murray Abraham, Aubrey Plaza, Meghann Fahy och Michael Imperioli. Nu har det bekräftats att de får sällskap av en person från förra säsongen.

Jennifer Coolidge kommer nämligen vara med, men det är inte bekräftat vilken roll hon kommer spela. Hennes karaktär i första säsongen, Tanya, blev en favorit hos tittarna, vilket även ledde till att Coolidge nominerades till priser på Critics Choice, Golden Globe och Screen Actors Guild Awards. Just nu verkar skådespelerskan var den enda som återvänder till serien. 

Säsong två av The White Lotus har ännu inget premiärdatum. Första säsongen går att se på HBO Max.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av HBO (@hbo)

 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL