The Handmaid's Tale

EXTRA: Se trailern till The Handmaid's Tale säsong 5

  • HBO
Filmtopp
25 augusti 2022 kl. 11:08

Snart är det dags att återvända till Gilead

Nu har det släppts en trailer till "The Handmaid's Tale" säsong 5, som har premiär redan nästa månad.

I den nya säsongen av The Handmaid's Tale får June ta konsekvenserna av att ha dödat befälhavare Waterford och samtidigt kämpa för att hitta sin nya identitet och sitt syfte. Änkan Serena försöker höja sin status och profil i Toronto medans Gileads inflytande smyger sig in i Kanada. Kommendör Lawrence försöker tillsammans med Nick och moster Lydia reformera Gilead och ta makten. June, Luke och Moira fortsätter kampen på avstånd och sitt uppdrag att rädda och återförenas med Hannah.

Se trailern till nya The Handmaid's Tale

Serien The Handmaid’s Tale är baserad på den klassiska romanen av Margaret Atwood och handlar om det dystopiska Gilead, ett totalitärt samhälle i det som en gång var USA. Elisabeth Moss gör huvudrollen som Offred, en av de få kvinnor som fortfarande är fertila och därför tvingas bli tjänarinna som barnaföderska hos en mäktig befälhavare och hans förbittrade hustru.

Förutom Elisabeth Moss ser vi i rollerna Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel och Sam Jaeger.

The Handmaid’s Tale säsong 5 har premiär på HBO Max den 15 september.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL