Det bästa på HBO-nordic i vår

Det bästa på HBO-nordic i vår

  • HBO
Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 08 december 2016 kl. 13:12

Nyligen presenterade HBO Nordic sitt kommande utbud efter nyår. Det blir en hel del nya serier, men även gamla bekanta som kommer att visas. Vi har valt ut några av godbitarna som kommer att visas först. För givetvis återvänder giganterna Games of Thrones, Fargo, Veep och Silicon Valley, dock senare under året.

Six (19 januari)

Militärdramat Six handlar om ett gång Navy SEAL-soldater, som är på ett uppdrag i Nigeria.

https://youtu.be/eY_YXxtVNXY

Black Sails (30 januari)

Handlingen utspelar sig på 1700-talet, 20 år innan historien i Skattkammarön, och berättar historien om hur kapten Flint (Toby Stephens) egentligen fick tag i den skatt han försvarade så brutalt och sedan begravde.

Black Sails är kabelkanalen Starz största tittarframgång och den avslutande säsongen för serien kickar igång på HBO den 30 januari.

Girls (13 februari)

Girls har sänts i fem säsonger sedan starten 2012, men även för denna serie är det nu slut. Den sjätte säsongen blir seriens sista.

Big Little Lies (20 februari)

big-little-lies
Blir "Big Little Lies" något av det bästa vi kan se på HBO i vår? Foto: HBO

Den 20 februari är det premiär för HBO:s miniserien Big Little Lies, med Nicole Kidman, Reese Witherspoon och Shailene Woodley i huvudrollerna . Även Alexander Skarsgård medverkar i serien, vilket är hans tredje HBO-roll efter Generation Kill och True Blood.

Serien, som är baserad på Liane Moriartys bästsäljande bok med samma namn, är ett omtumlande drama med mörk humor som berättar historien om tre småbarnsföräldrar, vars till synes perfekta liv spårar ur så till den mildra grad att det leder till mord.

Med så stora namn i rollistan kan inget annan än förväntningarna vara höga.

Bosch (mars)

bosch
Foto: HBO

Polisdetektiven Harry Bosch är huvudkaraktären från Michael Connellys bästsäljande deckarböcker. För den riktigt vaksamme går det att på förhand att lista ut mysterierna eftersom små ledtrådar ges längs med vägen. Det är däremot inte möjligt att förutse alla twistar, så var inte rädd för att det ska kännas förutsägbart!

Bosch är producerad av bland andra svensken Henrik Bastin och i titelrollen syns Titus Welliver, känd från filmer som Transformers: Age of extinction (2014) och Gone baby gone (2007). Säsong tre har biopremiär i mars.

NÄSTA ARTIKEL