Trailer: se Dwayne Johnson som superskurken Black Adam

Då kan du streama Black Adam på HBO Max

  • HBO
Filmtopp
09 december 2022 kl. 13:12

Världen behövde en hjälte... och fick Black Adam

Dwayne Johnsons nya "superfilm" kommer snart till en streamingtjänst nära dig. Nu är det klart att "Black Adam" släpps på HBO Max redan nästa vecka.

För fansen kommer Dwayne Johnson snart med en tidig julklapp. Den gigantiske Hollywoodstjärnan var nyligen bioaktuell med DC-filmen Black Adam, men redan nästa vecka kommer den finnas tillgänglig att streama på HBO Max.

Black Adam fick ett förhållandevis hårt kritikermottagande (här på Filmtopp fick den 1 av 5 i betyg) och ser ut att bli en rejäl box office-flopp, men gissningsvis kan en stjärna som Dwayne Johnson och en film under DC:s flaggskepp locka till en del tittare på streamingtjänsten.

Detta handlar Black Adam om

I det antika Kahndaq får Teth Adam allsmäktiga krafter från gudarna. När han använder dem för att hämnas fängslas han och blir Black Adam. Nära 5 000 år senare har Black Adam förvandlats från människa till myt, till legend. När han nu blir frisläppt blir hans form av rättvisa – sprungen ur ilska – satt på prov av moderna hjältar som bildar Justice Society: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher och Cyclone.

Black Adam har premiär på HBO Max den 16 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL