Chockartade sexbilden i The Idol – med Johnny Depps dotter Lily-Rose

Chockartade sexbilden i The Idol – med Johnny Depps dotter Lily-Rose

  • HBO
Filmtopp
05 juni 2023 kl. 18:00

Den nya serien skakar om internet

I dag är det premiär för den nya HBO-serien "The Idol" med The Weeknd och Lily-Rose Depp som är dotter till Johnny Depp. Känsliga tittare har varnats för en särskilt provokativ och chockartad sexbild.

SPOILER-VARNING! Artikeln avslöjar händelser ur premiäravsnittet av "The Idol".  

Nu kan du streama det första avsnittet av HBO:s dramasatsning The Idol som bland annat skapats av Sam Levinson, känd för Euphoria och Abel Tesfaye (The Weeknd) som även spelar en nyckelroll. I berättelsens centrum står Jocelyn, spelad av Johnny Depps dotter Lily-Rose Depp, som står för en minst sagt utmanande prestation. Redan i premiären får tittarna ta del av en sällsynt grafisk sexbild på TV – i synnerhet när det kommer till så kända namn. 

Chockartade sexbilden i The Idol – med Johnny Depps dotter Lily-Rose
Foto: HBO Max.

Chockartade sexbilden i nya serien "The Idol" med Johnny Depps dotter Lily-Rose Depp

Den rykande färska serien har lyfts fram som årets mest kontroversiella för sina vågade sexuella inslag. I början på serien som följer popartisten Jocelyn och hennes management, drabbas det PR-maskineri som omger henne av panik. Detta på grund av att någon läckt ut en av Jocelyns selfies där hon har sperma kletat i ansiktet. Under den större delen av sekvensen får vi bilden endast beskriven för oss, men till slut visas den även för tittarna.

Bilden har, liksom fler delar av serien, beskrivits som chockartad och bidragit till dess rykte som årets mest utmanande produktion på streamingmarknaden. 

– Vi visste alltid att vi skulle göra något provokativt och som inte passar alla. Det var vad som lockade oss [till att vilja göra serien]. Jag tror inte att någon av oss var intresserade av att göra en trevlig och familjevänlig serie, säger Lily-Rose Depp till New York Times.

Så här säger Abel Tesfaye, i folkmun känd som The Weeknd, till tidningen om att The Idol kan röra upp känslor: 

– När jag först började med musik var det samma sak. Det var provokativt, och jag visste att det skulle bli tufft för många.

Det första avsnittet av serien finns nu att se på HBO Max. Säsongen består av sammanlagt sex entimmeslånga avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL