Fast and the Furious

Här streamar du alla Fast and the Furious-filmer

16 maj 2023 kl. 13:05

Var du ser alla Fast and the Furious-filmerna inför Fast X

I flera decennier har "Fast and the Furious"-filmerna skapat stort intresse bland sina miljoner fans över hela världen. Med (till stora delar) samma huvudskådespelare och karaktärer som i den första filmen har de lyckats skapa en storsuccé. Nu har det blivit dags för början på slutet för "Fast and the Furious" när den tionde filmen nu har premiär på bio.

I Hollywood är det vanligt med uppföljare, men att en film-franchise lyckas hålla i sig i nio filmer hör inte till vanligheterna. Den första Fast and the Furious-filmen kom ut 2001 och sedan dess har franchisen blivit mycket populär med sina flashiga bilar, självsäkra karaktärer och massor med action. Nu har den tionde filmen i serien, Fast X, biopremiär den 17 maj och intresset är fortfarande lika högt.

I Fast X ställs Dom Toretto (Vin Diesel) för ett av sina största och starkaste hot någonsin. En fiende som drivs av blodshämnd dyker plötsligt upp, fast besluten att för gott förgöra inte bara Dom, utan även allt och alla han älskar. Fast X är planerad att bli den näst sista filmen om gänget. Den elfte filmen som i nuläget är planerad att ha premiär under 2025 ska då bli den sista – "one last ride". 

För att ladda upp inför premiären av Fast X den 17 maj kommer här länkar till vart du kan se alla de tidigare filmerna för ett maraton innan du beger dig av till biosalongen. 

Trailerpremiär för Fast X – då släpps den på bio
Foto: Paramount Pictures.

Här streamar du alla Fast and the Furious-filmerna 

"Fast X" har premiär den 17 maj på landets biografer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL