Här ser du Nalle Puhs skräckfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey

Här ser du Nalle Puh-skräckfilmen Winnie the Pooh: Blood and Honey

Filmtopp
14 oktober 2023 kl. 16:10

Är du redo för skräckfilmsversionen av allas älskade Nalle?

Är du sugen på en av årets mest omtalade skräckfilmer? Filmtopp hjälper dig med var du kan se Nalle Puh-skräckfilmen "Winnie the Pooh: Blood and Honey".

Att det skulle komma en skräckfilm med allas älskade Nalle Puh som seriemördare är inget någon såg komma för några år sedan. Men med upphovsrätterna till karaktären upphörda kan allting bevisligen ske. Vill du se regissören Rhys Frake-Waterfields splatterfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey så finns den sedan en tid tillbaka tillgänglig för streaming i Sverige.

Då har Nalle Puh-skräckisen "Blood and Honey" svensk biopremiär
Foto: Altitude Film Distribution.

Här ser du Nalle Puh-skräckfilmen Winnie the Pooh: Blood and Honey

Varje år brukar bjuda på en och annan riktigt vass rysare som går hem hos såväl publiken som kritikerna. Under 2023 har vi bland annat fått se A24:s Talk to Me göra mos av sina tittare, och Saw X imponera oväntat mycket. Winnie the Pooh: Blood and Honey tillhör inte årets mest uppskattade – tvärtom sägs den vara riktigt usel. Men den har likväl haft hajpen på sin sida på grund av sin titelkaraktär som i här förvandlas till en hänsynslös psykopat. 

Så här lyder filmens synopsis:

Det kommer en tid i de flesta barns liv då man vinkar adjö till leksaker och låtsaskompisar. Så var det för även för Christopher Robin. En dag lämnade han Sjumilaskogen och vinkade adjö till vännerna. Men med åren blir Nalle Puh och Nasse allt mer bittra och övergivna. De börjar planera en gruvlig hämnd mot den som aldrig skulle svika dem. Snart har fina Nalle Puh och Nasse vuxit upp till riktiga odjur med mord i blick. Den här björnen har fått smak på människokött!

Filmen har för stunden det ruggigt låga betyget 2,9/10 på IMDb. Vill du trots allt se den i dessa halloweentider? Då kan vi meddela dig om att den finns uppe på flera tjänster.

Här ser du var du kan streama Winnie the Pooh: Blood and Honey

För ett smakprov, se trailern till filmen här:

NÄSTA ARTIKEL