Här regisserar 93-åriga Clint Eastwood sin nya film

Här regisserar 93-åriga Clint Eastwood sin nya film

Axel Diedrichs
25 november 2023 kl. 11:11

Nya bilder på ikonen bakom kameran sprids över nätet

Clint Eastwood vägrar att gå i pension. På nya bilder som fått spridning syns han, 93 år gammal, bakom kameran under inspelningen av nya filmen "Juror #2".

Året är 2023 och Clint Eastwood, som gjort film sedan mitten på 50-talet, är fortfarande en högst aktiv filmskapare. Många hade trott att det västerndoftande dramat Cry Macho från 2021 skulle bli hans farväl. Men nu, två år senare och 93 år gammal, jobbar han på sin nästa film Juror #2 och att döma av de bilder som nu fått spridning ser han lika bitig ut som vanligt – med skillnaden att han nu har odlat en ny, skäggig look. 

93-åriga Clint Eastwood bakom kameran för att regissera sin nya film

Juror#2 är en thriller om en familjeman vid namn Justin Kemp, spelad av Nicolas Hoult, som tjänstgör som nämndeman i en uppmärksammad mordrättegång – vetandes om att han kan vara den som har orsakat offrets död. Därför ställs han inför ett svårt moraliskt dilemma som kräver att han antingen berättar sanningen eller manipulerar juryn för att klara sig ur knipan. Utöver Nicholas Hoult ser vi andra tunga namn på rollistan, inte minst Toni Collette och Kiefer Sutherland.

Nu pågår inspelningen av filmen i Georgia, och i dagarna har det spridits bilder som byrån Backgrid har tagit från inspelningen och som spridits flitigt via The Daily Mail (som även delar rörligt material du kan se) samt sociala medier.

Se bilder som delats på Clint Eastwood från inspelningen av "Juror#2" här:

 

Planerar att fortsätta jobba?

Tidningen The Hollywood Reporter har kallat Juror#2 för Clint Eastwoods sista film, men så verkar fallet inte nödvändigtvis vara. Varken han själv eller Warner Bros. som ska distribuera filmen, och som vanligtvis släpper regissörens filmer, har bekräftat att så skulle vara fallet. Kan man göra film när man är 93 år gammal kan man väl göra det när man är 100, eller?

Ännu finns det inget premiärdatum för "Juror#2" men den förväntas ha premiär någon gång nästa år. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL