Här kan du streama alla säsonger av den Brittiska kriminalserien Poirot!

Här kan du streama alla säsonger av den Brittiska kriminalserien Poirot!

Sofie Landgren
03 juli 2023 kl. 14:00

Se sammanlagt 13 säsonger med mästerdetektiven

Krimsommar 2023 är officiellt igång och en av alla älskade Brittiska deckarserie är Poirot som berättar historierna om den belgiske detektiven Hercule Poirot baserad på detektivromanerna skrivna av Agatha Christie. Här kan du se alla 13 säsonger!

Här kan du streama alla säsonger av Poirot
Foto: ITV.

Här kan du streama alla säsonger av den Brittiska kriminalserien Poirot

Hela 13 säsonger.

Det råder deckar-feber hos alla streamingtjänster denna sommar och Viaplay vill inte vara sämre utan nu tar de in samtliga 13 säsonger av den omåttligt populära brittiska kriminal- och dramaserien Poirot!

Hercule Poirot är en fiktiv belgisk detektiv huvudsakligen verksam i Storbritannien. Han är huvudperson i en rad detektivromaner och ‑noveller skrivna av Agatha Christie och introducerades 1920 i The Mysterious Affair at Styles. Han uppskattar klara tankemönster, ordning och logik och löser gåtorna med sina små gråa celler. Han är mycket fåfäng, vilket bland annat visar sig i den omsorg han lägger ned på att sköta sina mustascher och sin klädsel. Till hjälp har han bland andra kapten Hastings, Ariadne Oliver och kommissarie Japp.

Här kan du streama alla säsonger av Poirot
David Suchet. Foto: ITV.

Hyllad och världsberömd serie

Serien pågick mellan 1989–2013 och det finns totalt 70 avsnitt att avnjuta. Perfekt för lata sommardagar!

Missa inte en av världens främsta kriminalserier som berättar historien om Hercule Poirot, den berömda belgiska detektiven, som har en oklanderlig förmåga att bli indragen i ett mysterium, och som löser brott tillsammans med kapten Hastings och Scotland Yards chefsinspektör James Japp.

Samtliga säsonger av Poirot går att strema på Viaplay från och med den 3 juli.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL