Här kan du se alla Mission: Impossible-filmer med Tom Cruise

Här kan du se alla Mission: Impossible-filmer med Tom Cruise

Sofie Landgren
15 juli 2023 kl. 12:16

Dags för action-maraton med allas Tompa!

Nu kan du se samtliga filmer från "Mission: Impossible" med Tom Cruise i rollen som den skicklige agenten Ethan Hunt i ett bräde. I samband premiären av "Mission: Impossible 7" har en svensk streamingtjänst samlat alla de sex tidigare filmerna på ett och samma ställe.

Nu finns samtliga 6 Mission Impossible-filmerna att streama på ett och samma ställe
Tom Cruise. Foto: Paramount Pictures.

Nu finns alla Mission: Impossible-filmerna hos C More

Det är dags att bänka dig framför tv:n med popcornskålen och köra igång ett actionladdat filmmaraton med Tom Cruise i huvudrollen. Från och med den 1 juli kommer samtliga av de existerande filmerna i Mission: Impossible-franchisen att finnas tillgängliga hos C More – och vi på Filmtopp hjälper dig se till att du ser dem i rätt ordning.

1. Mission: Impossible (1996)

Tom Cruise spelar rollen som Ethan Hunt, som är en mycket betydelsefull person inom den hemliga amerikanska organisationen Impossible Mission Force (IMF). Uppgifter om CIA-agenternas identiteter, den s.k. NOC-listan har stulits av en f d rysk spion. Hunt får det svåra uppdraget att förhindra att informationen säljs på svarta marknaden. Men något går fel... Ethan blir anklagad för ett antal mord han inte begått och på flykt undan de riktiga mördarna måste han ta sig in på CIA:s mest bevakade dator. För att komma undan tvingas Hunt hela tiden vara steget före sina förföljare i sin jakt på sanningen.

2. Mission: Impossible II (2000)

Den framstående actionregissören John Woo sätter sin egen spänningsprägel på detta uppdrag, där Ethan Hunt slår sig ihop med den vackra Nyah Hall för att hindra den avhoppade agenten Sean Ambrose från att släppa loss en ny form av terror på en intet ont anande värld. Men innan uppdraget är slutfört, kommer de att ha rest jorden runt och blivit tvungna att välja mellan allt som de håller kärt och tror på.

3. Mission: Impossible III (2006)

Ethan har slutat att åka på omöjliga uppdrag och ägnar sig istället åt sin blivande fru och åt att träna agenter. Men, då Ethan får reda på att en av hans rekryter har hamnat i knipa i jakten på en sadistisk vapenhandlare, samlar han återigen ihop teamat och beger sig iväg på en fritagningsexpedition.

Nu finns samtliga Mission Impossible-filmera att streama på c More
Tom Cruise. Foto: Paramount Pictures.

4. Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

När Ethan Hunt och IMF beskylls för att ha bombat Kreml klipper den amerikanska staten plötsligt alla band till organisationen, något presidenten kallar ”Ghost Protocol”. Utan resurser eller manskap måste Ethan hitta ett sätt att rentvå hans organisations namn och dessutom förebygga ännu en terrorattack. För att komplicera saken ytterligare måste han genomföra uppdraget tillsammans med ett team bestående av andra sparkade IMF-agenter, med personliga motiv som han inte är helt klar över.

5. Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Ethan och hans team står inför sitt svåraste uppdrag hittills: att utrota Syndikatet, en internationell kriminell och mycket rutinerad organisation vars mål är att förgöra IMF (Impossible Mission Force).

6. Mission: Impossible – Fallout (2018)

Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. Ethan Hunt och hans team kämpar mot klockan tillsammans med några allierade efter ett misslyckat uppdrag.

"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" hade svensk biopremiär den 12 juli.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL