Här gör 84-åriga ikonen Chuck Norris comeback i ny actionrulle

Här gör 84-åriga ikonen Chuck Norris comeback i ny actionrulle

Emil Oscar Rasmussen
15 maj 2024 kl. 13:05

Se Norris i trailern för sci-fi-rullen Agent Recon

Det har gått över 10 år sedan vi senast såg Chuck Norris i en långfilm, men snart är det dags igen. Kolla in 84-åringen när han spänner musklerna i trailern för kommande "Agent Recon".

Chuck Norris är skådespelarikonen som uppnått en närmast mytologisk status under internet-eran. Skämten om vad Norris är kapabel till var länge ett ständigt inslag i internets alla hörn redan innan memes var ett utpräglat begrepp.

Trots sin status har den kampsportskunnige skådespelaren vi känner från kultproduktioner som Walker, Texas Ranger (1993–2001) och Drakens väg (1972) m.fl. varit sparsamt aktiv i branschen under 2000-talet.

Chuck Norris har nu hunnit bli 84 år gammal och det är hela 12 år sedan vi senast såg honom i en långfilm, då han medverkade i The Expendables 2. Men nu är det äntligen dags för en efterlängtad comeback – och det i profilens första sci-fi-film någonsin.

Se Chuck Norris i sci-fi-filmen Agent Recon

I det actionladdade sci-fi-spektaklet får vi följa en hemlig militärstyrka som ska undersöka en mystisk energistörning på en bas i New Mexico. Kapten Alastair (Norris) kallar in nykomlingen Jim (Derek Ting, som också regisserat och skrivit filmen) för att ge överste Green (Marc Singer) understöd under uppdraget. Väl på plats möter de en varelse med övernaturlig kraft och snabbhet.

Filmen har ännu inget svenskt premiärdatum, men i USA får den se dagens ljus den 21 juni.

Filmtopp håller dig uppdaterad om filmens status i Sverige.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL