Har du sett höjdskräckisen Fall? Snart får den uppföljare

Har du sett den fruktade höjdrysaren Fall? Nu arbetar man på uppföljare

Filmtopp
20 mars 2023 kl. 08:25

Gör succé på internationella streamingmarknaden

Efter sin succé har det blivit dags att ta den svettiga höjdrysaren "Fall" vidare med en uppföljare. Här är det senaste som är sagt av skaparna om "Fall 2".

Lider du av höjdskräck? Då vill du nog hålla dig borta från Fall. I filmen får vi följa de bästa vännerna Becky och Hunter som blir strandsatta på toppen av ett 600 meter högt radiotorn utan någon väg därifrån. Nu rapporterar Deadline att det arbetas på en uppföljare, detta efter att Fall gjort stor succé på den internationella streamingmarknaden.

Fall spelades in med en liten budget under sommaren 2020. Nu har filmen inte bara mångdubblat sin kostnad i intäkter, den har även varit den näst mest sedda på Netflix i Storbritannien de senaste två veckorna. Endast den nya Luther-filmen har legat högre upp. Med en stor succé i ryggen undersöker man möjligheterna för att göra Fall 2

Har du sett den fruktade höjdrysaren Fall? Nu arbetar man på uppföljare
Foto: Lionsgate.

Skaparna vill ha rätt vinkel på Fall 2 

Deadline rapporterar vidare att producenten James Harris och regissören Scott Mann bollar idéer på hur man skulle kunna ta Fall vidare, utan att bara upprepa berättelsen: 

– Vi har några idéer som vi bollar med varandra... vi vill inte göra något som känns som en kopia eller mindre fulländat än den första filmen, säger Harris.

Det kan vara som så att de vill involvera The Walking Dead-stjärnan Jeffrey Dean Morgan mer i uppföljaren – han spelar en av huvudrollernas pappa i Fall. Hur som helst är planen att ta uppföljaren vidare under hösten. 

Här ser du var du kan streama Fall i Sverige.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL