Det här är "världens bästa sexscen" Margot Robbie

Världens bästa sexscen enligt Margot Robbie: ”Min favoritfilm”

Filmtopp
Uppdaterad 04 maj 2024 kl. 14:47 | Publicerad 27 juli 2023 kl. 20:00

Barbie-stjärnan säger sitt!

Råkar du av en händelse undra vilken som är "världens bästa sexscen" enligt Margot Robbie? Storstjärnan som vi sett göra succé i "Barbie" ger dig här svaret.

Sexscener är något som diskuteras flitigt bland filmälskare, mycket för att de inte alltid tillför något till en berättelses framfart eller för att de kort och gott är svåra att få till på ett övertygande sätt. Utan att säga om vad hon tycker om sexscener i stort, avslöjar en av våra främsta aktiva skådespelare, Margot Robbie, en som hon faktiskt tycker är väldigt bra – och det rör sig om en scen i en berömd dramafilm från 90-talet.

Det här är "världens bästa sexscen" enligt Margot Robbie
Foto: Warner Bros.

Här är "världens bästa sexscen" – enligt Margot Robbie

I en intervju med W Magazine pratade Robbie om filmer som betytt mycket för henne och landade då på en film som skrivits av Quentin Tarantino, nämligen True Romance från 1993. Vidare förklarade hon då att filmen har "den bästa sexscenen någonsin" och syftar på när karaktärerna Clarence, spelad av Christian Slater, och Alabama (Patricia Arquette) har sex i en telefonkiosk. 

Robbie ska vara så förtjust i filmen att hon hade dess musik som soundtrack till sitt bröllop. Att hon senare skulle få jobba med självaste Tarantino var förmodligen mer än en dröm som gick i uppfyllelse. 

True Romance handlar om det gifta paret Clarence och Alabama som hamnar i en svår sits efter att Clarence mördat Alabamas ex och stulit en väska full med kokain.

Det här är "världens bästa sexscen" enligt Margot Robbie
Foto: Warner Bros.

"Barbie" en i ledet av succéer för Margot Robbie

33-åriga Margot Robbie slog 2013 igenom med dunder och brak när hon spelade mot Leonardo DiCaprio The Wolf of Wall Street. Deras dynamik framför kameran bidrog till att göra filmen till en av regissören Martin Scorseses mest uppskattade. Sedan dess har Robbie gått långt i karriären och gjort ett flertal stora såväl som små filmer. 

År 2016 såg vi Robbie i David AyerSuicide Squad som Jokerns excentriska flickvän Harley Quinn. 2017 blev hon Oscarsnominerad för rollen som konståkerskan Tonya Harding i I, Tonya och likaså blev hon 2019 för sitt porträtt av Kayla Pospisil i det biografiska dramat Bombshell. Samma år fick vi se henne i Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood, i vilken hon gestaltade skådespelerskan Sharon Tate som mördades av Manson-familjen.

Den senaste tiden har hon dessutom gjort enorm succé med titelrollen i Greta Gerwigs Barbie – en film som stod för den bästa öppningshelgen på bio någonsin för en produktion regisserad av en kvinna. Det blev också den bästa öppningshelgen på bio för en film som Robbie varit med i och som även kollegan Ryan Gosling varit med i.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL