Här är uppföljaren som Brad Pitt och George Clooney jobbar på

Här är uppföljaren som Brad Pitt och George Clooney jobbar på

Axel Diedrichs
20 december 2023 kl. 10:12

Efter flera samarbeten gör Brad Pitt och George Clooney ny film tillsammans. De ska ha haft så roligt under tiden att det redan planeras en uppföljare.

Regissören Jon Watts som stått bakom kameran på den senaste Spider-Man-trilogin med Tom Holland i titelrollen har nyligen spelat in sin nästa film, Wolfs. Filmen är allt annat än en stor blockbuster, istället återförenar den två av de största filmstjärnorna i Hollywood – Brad Pitt och George Clooney – som senast jobbade med varandra på Coen-brödernas Burn After Reading från 2008.

Deras nya film Wolfs följer två enstöringar som anlitas för att göra samma jobb. Vad den kommer att handla om i närmare detalj är ännu inte känt, men vi tror oss ha sett tillräckligt mycket film för att förstå vad "ett jobb" handlar om. 

Planerar redan uppföljare

I en intervju med tidningen Deadline bekräftar George Clooney att filmen är färdiginspelad och han vågar gå i god för det är ett riktigt bra resultat: 

– Det var en fantastisk inspelning och Jon är en oerhört talangfull kille som också är riktigt glad. Han älskar det han gör. Vi hade jättekul när vi gjorde det och vi har sett resultatet. Det är en otroligt bra film, och det är roligt att jobba med Brad igen. Vi hade det verkligen bra.

Clooney säger också att man redan jobbar på att göra en uppföljare. 

"Wolfs", vars originaltitel är "Wolves" har köpts upp av Apple. Om den kommer att visas på bio innan den släpps på Apple TV+ får tiden utvisa.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL