Här är de bästa ögonblicken med Gunnel och Maritta från Ullared

Här är de bästa ögonblicken med Gunnel och Maritta från Ullared

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 16:10 | Publicerad 10 oktober 2023 kl. 14:10

Filmtopp minns tv-profilen med hennes bästa stunder i rutan

Gunnel Hyvönen har avlidit, 77 år gammal. Tv-profilen blev ett kärt ansikte i rutan tillsammans med systern Maritta i tv-programmet "Ullared". Tillsammans bjöd de på en stor mängd ikoniska och underbara tv-ögonblick.

Gunnel Hyvönen och Maritta Söderström blev hela Sveriges favoritsystrar när de bjöd på högklassig underhållning i tv-programmet Ullared, som sändes på Kanal 5 mellan 2009–2021. Nu Maritta bekräftat att Gunnel gick bort i början av september, 77 år gammal.

Gunnel hade i flera års tid kämpat med hälsoproblem. År 2020 drabbades hon av lungcancer och för Hänt avslöjar säger Maritta att hon även drabbats av tre strokes. När Gunnel nu avled i september rapporteras det ha varit i sviterna av en tids sjukdom.

Här är de bästa ögonblicken med Gunnel och Maritta från Ullared
Foto: discovery+

Filmtopp minns Gunnel Hyvönen – magiska ögonblick med Gunnel och Maritta i Ullared

Det är många som kommer att minnas Gunnel Hyvönen med värme på grund av alla underbara ögonblick hon bjöd på i Ullared tillsammans med systern Maritta. Systrarnas ofta bitska jargong och Gunnels filterlösa beteende gjorde dem till självklara tittarfavoriter som tog programmet till nya nivåer.

Inte helt överraskande var det just Gunnel och Maritta som bjöd på flera av de mest ikoniska stunderna i Ullared – stunder som inkluderade allt från en sällan skådad fläskkärlek till explosiva bråk och unik värme syskon emellan.

Gunnel och Marittas storhet gick givetvis inte Kanal 5 förbi, och redan för fem år sedan satte de ihop en Youtube-video med systrarnas härligaste stunder. Vi lyfter på hatten och tackar för denna video som hjälper oss att minnas en underbar tv-personlighet. 

Se klippet med Gunnel och Marittas bästa stunder i Ullared här:

Maritta Söderström, som själv har hunnit bli 79 år, berättar för Hänt att dagen för Gunnels begravning blev tung men fin, och beskriver tomrummet efter sin syster.

– Det är tomt för vi pratade i telefon nästan varje dag förutom när hon blev riktigt sjuk, säger Maritta till Hänt.

Tips: Kanal 5 har skapat en spellista med över 100 klipp som involverar Gunnel och Maritta. Du kan också streama "Ullared" på discovery+.

 

NÄSTA ARTIKEL