Hans Wiklund

Hans Wiklund inlagd på sjukhus – drabbades av en hjärnblödning

17 mars 2023 kl. 12:03
ANNONS
ANNONS

Emma Wiklund: "Drabbades utan förvarning av en hjärnblödning"

Sedan en vecka tillbaka har journalisten och TV- och radioprofilen Hans Wiklund varit inlagd på sjukhus då han drabbades av en hjärnblödning berättar frun Emma Wiklund i ett Instagram-inlägg.

Under förra veckan drabbades TV-och radioprofilen Hans Wiklund av en hjärnblödning och har sedan dess varit inlagd på sjukhus, detta berättar Hans fru Emma Wiklund. Hans har tidigare arbetat på Mix Megapol med Gry Forsell och vänner, innan han gick till konkurrenterna Rockklassiker med Morronrock under 2020.

Hans Wiklund
Foto: Linus Hallsenius

Utöver från Morronrock så driver han tillsammans med Jonas Nilsson en podden Inaktuellt, han har även varit filmexpert i TV4:s Bionytt och programledare för Wipeout på Kanal 5.

Hans Wiklund träffade sin fru, supermodellen Emma Wiklund, år 2000 och har två barn ihop. Emma delade nyheten på Instagram om att Hans fått en hjärnblödning och skriver att han får bästa tänkbara vård i nuläget. Profiler som Agneta Sjödin, Gry Forsell och Henrik Schyffert skickar kärlek till Emma med familj och att deras tankar går till Hans.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL