Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Han ska spela huvudrollen i DC:s Shazam!

Han ska spela huvudrollen i DC:s "Shazam"!

Carl Hempel | Nyhet
29 oktober 2017
Carl Hempel | Nyhet
29 oktober 2017

Zachary Levi ska spela DC:s klassiska hjälte Shazam!

Nu vet vi äntligen vem som kommer att spela den ikoniska hjälten Shazam. Enligt en en rapport från Collider är "Chuck"-stjärnan Zachary Levi den lyckligt lottade att ta sig an rollen som en av DC:s starkaste superhjältar.

Den senaste DC-filmen Wonder Woman gjorde utmärkt ifrån sig världen över och hyllades av både kritiker och biobesökare. Filmen belönades med en fyra av Filmtopp och är inkluderad på vår lista över årets bästa filmer. Efter Wonder Womans framgångar har DC filmatiseringar fått ett nytt förtroende och nu har förväntningarna på filmen om superhjältem Shazam höjts rejält

Många rykten har cirkulerat Shazam-filmen de senaste året. Dwayne "The Rock" Johnson såg länge ut att vara klar för filmen som Shazams ärkefiende Black Adam, men det hela utvecklades sedan till att Black Adam istället skulle få en egen film. Nu när Shazam! äntligen har hittat sin huvudroll kan fans börja hoppas på något stort igen.

Filmen handlar om den unga pojken Billy Batson, som genom att säga ordet "Shazam!" kan förvandlas till en vuxen superhjälte. Filmen kommer att regisseras av den svenska regissören David F. Sandberg som tidigare regisserat skräckfilmer som Lights Out och Annabelle 2. Zachary Levi är mest känd för sin roll i den actionfyllda komediserien Chuck, men han har också synts till i filmer som bland annat Thor: The Dark World. Zachary Levi kommer snart synas i Netflix kommande kostymdrama Alias Grace.

Produktionen av "Shazam!" förväntas påbörjas i början på 2018.

Vad tror du om Zachary Levi i rollen som Shazam?

NÄSTA ARTIKEL