Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Han gör Star Trek 4

Han gör Star Trek 4

Kristian Andersson | Nyhet
21 november 2019
Kristian Andersson | Nyhet
21 november 2019

Regissören funnen till nästa Star Strek-film.

Det har snackats mycket om Quentin Tarantino. Men det är Noah Hawley som tar på sig det stora ansvaret att både skriva och regissera "Star Trek 4". Han är främst känd för att ha skrivit den hyllade serien "Fargo".

Star Trek 4
Foto: Paramount Pictures

 

Deadline kommer med uppgifterna att produktionsbolaget Paramount Pictures knyter till sig Noah Hawley som huvudsaklig skapare av Star Trek 4. Han kommer alltså att få ta över stafettpinnen efter Justin Lin.

Efter Star Trek (2009), Star Trek: Into Darkness (2013) och Star Trek Beyond (2016) har Hawley höga förväntningar på sig. Men han är inte ensam bakom rodret; J. J. Abrams kommer att fortsätta producera filmserien.

Det är spännande att Hawley får ta på sig ett såhär stort projekt då han är ganska oerfaren som just regissör. Han långfilmsdebuterade tidigare i år med Lucy in the Sky där Natalie Portman har huvudrollen. Filmen gick inte alls så bra som väntat, men Abrams och Paramount väljer att tro på honom. Det var mycket snack om att Tarantino skulle göra nästa Star Trek-film, men i nuläget verkar det inte som att han överhuvudtaget kommer att medverka.

Farkosten Enterprise kommer på nytt att bemannas av Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg och Karl Urban.

Tror du på Noah Hawley som regissör? Se trailern till den nya Star Trek-serien med Patrick Stewart.