Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Han ersätter Paul Rudd i nya Halloween

Han ersätter Paul Rudd i nya Halloween

Kristian Andersson | Nyhet
24 januari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
24 januari 2020

Tommy Doyle kommer tillbaka till skräcksagan.

Vi var nära att få återse Paul Rudd i Halloween-universumet, men på grund av tidsbrist kliver en annan skådis in i projektet: Anthony Michael Hall.

Karaktären Tommy Doyle presenterades redan i originalfilmen från 1978, men spelades då av Brian Andrews. Han var ett av barnen som Laurie Strode passade under natten Michael Myers flydde från mentalsjukhuset för att förändra hennes liv för alltid.

I Halloween 6 (1995) såg vi istället en ung Paul Rudd spela Tommy Doyle. Ant-Man-stjärnan skulle återvända till rollen i kommande Halloween Kills som tillhör den pågående trilogin, men så blir inte fallet. Istället tar Anthony Michael Hall (Breakfast Club, The Dark Knight, War Machine) över rollen, berättar DarkHorizons

Anledningen att vi inte får se Paul Rudd i Halloween Kills uppges bero på att han inte kunde få till tiden krävdes på grund av inspelningen av nya Ghostbusters.

Halloween från 2018 var en av filmseriens mest lyckade filmer och den drog in mäktiga 255 miljoner dollar med en produktionsbudget på blott 10 miljoner dollar. Succén ledde kvickt till att Jamie Lee Curtis och David Gordon Green valde att fortsätta deras arbete och nu väntar vi på film nummer två och tre. 

"Halloween Kills" har biopremiär 16 oktober 2020.